Δήμητρα Ευσταθίου: Φόρεσε το το key shoe του φθινοπώρου


Δήμητρα Ευσταθίου: Φόρεσε το το key shoe του φθινοπώρου

Το fashion girl του νησιού σας δείχνει το απόλυτο παπούτσι για τη σεζόν που έρχεται

Τα παπούτσια Mary Janes είναι μια καθαρή “back to school” τάση που ξεκίνησε από τις σχολικές στολές των κοριτσιών γύρω στη δεκαετία του 60. Μέσα στα χρόνια εξελίχθηκε πάρα πολλές φορές ώσπου κατέφθασε στις πασαρέλες μέσα από οίκους όπως Chanel και Prada και έτσι απέκτησε σταδιακά τη δυναμική που έχει σήμερα.

Οι λάτρεις των shoe trends χαρακτηρίζουν τα κομψά Mary Janes απαραίτητο φθινοπωρινό κομμάτι και φυσικά τα κατατάσσουν μέσα στα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από καμία μοντέρνα γκαρνταρόμπα. Τα Mary Janes με την χαρακτηριστική μπαρέτα στη μέση κυκλοφορούν στην αγορά σε πολλές διαφορετικές εκδοχές και εσύ πρέπει να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

Η Δήμητρα Ευσταθίου ένα πολύ καλά ενημερωμένο κορίτσι της μόδας του νησιού μας δείχνει τη δική τoυ επιλογή που δεν είναι άλλη από τη συγκεκριμένη που βλέπεις στην πιο κάτω εικόνα και είναι αυτή του οίκου Dior σε nude χρώμα.

Η ίδια δημιούργησε ένα άκρως stylish σύνολο με λευκό t-shirt του οίκου Fendi και wide legs jeans και ολοκλήρωσε με τα συγκεκριμένα παπούτσια που δεν πρέπει να απουσιάζουν από καμία φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Tags Δήμητρα Ευσταθίου, μόδα, style, στυλ, Trends, fashion, dior


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2747 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2535 s // Total time: 2.5282 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X