Ramona Filip: Ποζάρει με τα σανδάλια που θέλουν όλες οι fashionistas


Ramona Filip: Ποζάρει με τα σανδάλια που θέλουν όλες οι fashionistas

Σε λίστα αναμονής για να τα αποκτήσει κανείς

Ο οίκος Hermès είναι γνωστός για τις statement τσάντες του και κυρίως για το μοντέλο Birkin που θεωρείται ένα από τα πιο δυσεύρετα σχέδια για να αγοράσεις κανείς.

Ωστόσο ακόμη ένα αξεσουάρ του θεωρείται must have ανάμεσα στις απανταχού fashionistas και αυτό δεν είναι άλλο από τα σανδάλια του γνωστού luxury brand και συγκεκριμένα το μοντέλο Oran που για 25 χρόνια τώρα θεωρείται ένα από τα iconic σχέδια στα σανδάλια.

Εμπνευσμένα από τα συγκεκριμένο ζευγάρι τις τελευταίες σεζόν ο οίκος κυκλοφόρησε το μοντέλο Chypre το οποίο διαθέτει τo ίδιο σχέδιο με το μοντέλο Oran μπροστά αλλά με adjustable λουρί για να εφαρμόζει στο πόδι ανάλογα με το μέγεθος, έχει ανατομική σόλα από καουτσούκ ενώ είναι φτιαγμένα από suede goatskin.

Για να αποκτήσετε ένα ζευγάρι πρέπει να μπείτε σε μεγάλη λίστα αναμονής αφού θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot αξεσουάρ για να διαθέτει στη συλλογή της μία fashion lover. 

Από τις τυχερές που απέκτησαν ένα ζευγάρι του συγκεκριμένου μοντέλου σε καμηλό χρώμα και η Ramona Filip την οποία είδαμε να το φοράει στις πρόσφατες διακοπές της στη Μύκονο.

Η ίδια ολοκλήρωσε με το so wanted right now αξεσουάρ ένα total λευκό και ένα total μαύρο σύνολο δίνοντας στα looks της με τα Chypre σανδάλια του οίκου Hermès μία extra πινελιά στυλ και πολυτέλειας. 

Tags Ramona Filip, μόδα, fashion, στυλ, style, Hermès, chypre, σανδαλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2180 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2718 s // Total time: 2.4897 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X