Άντρεα Κυριάκου: Ακολουθεί την πιο hot τάση της σεζόν και σας δείχνει τον τρόπο


Άντρεα Κυριάκου: Ακολουθεί την πιο hot τάση της σεζόν και σας δείχνει τον τρόπο

Εύκολα και με στυλ

Μαργαριτάρια, κοχύλια και mermaid shapes είναι μερικά από τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν την πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού που δεν είναι άλλη από την mermaidcore, αυτή δηλαδή που μας θέλει να ντυνόμαστε και να δείχνουμε σαν σύγχρονες γοργόνες.

Στις συλλογές αρκετών οίκων μόδας για τη σεζόν Ανοιξη/Καλοκαίρι 2023 είδαμε δημιουργίες με παγέτες, λαμπερά στοιχεία, μακριά βολάν που μιμούνται την κίνηση των κυμάτων και bodycon σιλουέτες που θυμίζουν ουρά γοργόνας.

Η χρωματική παλέτα της mermaidcore τάσης κυμαίνεται από τις διάφορες αποχρώσεις του μπλε μέχρι το σκούρο πράσινο θυμίζοντας τον ωκεανό ενώ τα αξεσουάρ μοιάζουν να βγήκαν κατευθείαν μέσα από αυτόν αφού τσάντες σε σχήματα των οστράκων αλλά και σκουλαρίκια σε σχήμα αστερία είναι must have αν θες να ακολουθήσεις την τάση.

Και αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσετε το αγαπημένο trend των fashionistas όπως ακριβώς έκανε και η Άντρεα Κυριάκου που ολοκλήρωσε ένα casual look της με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια στο σχήμα του αστερία με ένα κοχύλι στο κούμπωμα.

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια φέρουν την υπογραφή του ελληνικού fashion brand Anna Maria Mazaraki και θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε αμέσως stylish και fashionable ακολουθώντας την hot τάση της σεζόν.

 

Tags αντρεα κυριακου, μόδα, στυλ, fashion, trend, mermaidcore


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4158 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2823 s // Total time: 2.6981 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X