Orange: Πώς φορούν την bright τάση του καλοκαιριού οι fashionistas του νησιού


Orange: Πώς φορούν την bright τάση του καλοκαιριού οι fashionistas του νησιού

Σου δίνουν inspo για τα summer looks σου.   

Τις τελευταίες σεζόν θεωρήθηκε ως το νέο μαύρο αφού το πορτοκαλί βρισκόταν παντού. Σε ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα χρώμα που δίνει ανεπιτήδευτη αίσθηση πολυτέλειας στα looks για αυτό και επιλέγεται από εκπροσώπους του fashion crowd αλλά και του street style συνεχώς.

Το χρώμα της ενέργειας και της αυτοπεποίθησης φέτος βρίσκεται στην κορυφή των αποχρώσεων για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 αφού σχεδόν όλοι οι οίκοι το ενέταξαν στις προτάσεις τους και κυρίως σε party dresses και evening δημιουργίες.

Το παστέλ πορτοκαλί αλλά και το neon αποτελούν για το καλοκαίρι ένα fashion ατού καθώς είναι ένα χρώμα που θα αναδείξει υπέροχα το μαύρισμά σου ενώ αν θέλεις να αποφύγεις το total orange look πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει απίστευτα με τα basic χρώματα της παλέτας όπως είναι το λευκό αλλά και το μπεζ. Ταιριάζει απίστευτα και με το πράσινο για ένα ακαταμάχητο color blocking.

Δες στη madamefigaro.cy τις εμφανίσεις των fashionistas του νησιού στις οποίες κυριάρχησε το πορτοκαλί χρώμα και τόλμησε να επιλέξεις αυτό το bold αλλά και τόσο chic χρώμα για την επόμενη έξοδό σου.
 

Tags Πορτοκαλι, orange, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1280 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2544 s // Total time: 2.3824 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X