Πως Κύπριες fashion lovers συνδυάζουν τα denim κομμάτια


Πως Κύπριες fashion lovers συνδυάζουν τα denim κομμάτια

Οι συνδυάσμοι και πως αναδεικνύουν το αγαπημένο διαχρονικό ύφασμα όλων των γυναικών.

Οι τάσεις της μόδας έρχονται, φεύγουν, ξαναέρχονται αλλά υπάρχουν και αυτές που είναι πάντα κλασικές και δεν φεύγουν ποτέ. Και μία από αυτές είναι σίγουρα το αγαπημένο τζιν ύφασμα. Κατά τη διάρκεια των χρόνων εκσυγχρονίζεται, αποκτά άλλες μορφές, άλλα χρώματα, άλλα σχέδια η βάση όμως είναι μία και παραμένει πάντα λατρεμένη.

Τη σεζόν που διανύουμε η νέα τάση που επικρατεί και αφορά στο τζιν είναι το double denim, δηλαδή να συνδυάζετε τα denim κομμάτια μεταξύ τους και να δημιουργείτε ένα total look με το υπέροχο αυτό ύφασμα. Ωστόσο και συνδυασμένο με άλλα κομμάτια το τζιν θα καταφέρνει πάντα να σας χαρίζει όμορφες και ταυτόχρονα stylish εμφανίσεις.

Είτε ως παντελόνι, είτε ως shorts, είτε ως φούστα, φόρεμα ή top το denim είναι μία επιλογή για όλο το χρόνο και τόσα χρόνια το γνωρίζετε πολύ καλά. Συνδυάζεται με όλα, ταιριάζει σε όλες και μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό.

Ωραίο look για το καλοκαίρι είναι να το συνδυάσετε με bralette top και high heels όπως η Έλενα Αποστόλου που χαρίζει αυτόματα μία stylish και τόσο summery βραδινή εμφάνιση ενώ και ένα cropped ruffled top όπως της Ντίας Αρίστου είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή για ένα evening look.

Τα casual φορέματα της Δήμητρας Ευσταθίου αλλά και της Εβελίνας Σκίτσκο είναι ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις που μπορούν αυτόματα να μεταμορφωθούν σε ένα ρούχο για ένα χαλαρό δείπνο αλλά και για μία έξοδο για ποτό.

Η so hot right now maxi denim φούστα συνδυάστηκε υπέροχα με off shoulder top από τη Μάρα Πετρίδου δημιουργώντας μία τοσο stylish εμφάνιση. 

Δείτε τις εικόνες και άλλες fashionistas του νησιού και πως φόρεσαν το denim στη madamefigaro.cy

Tags ντενιμ, denim, μόδα, fashion, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5594 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2744 s // Total time: 2.8338 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X