Πως φοράνε το mini φόρεμα επώνυμες κυρίες του νησιού


Πως φοράνε το mini φόρεμα επώνυμες κυρίες του νησιού

Διαχορνικό, sexy και θηλυκό φόρεμα

Αν και διανύουμε μία σεζόν όπου το maxi κυριαρχεί στις τάσεις και επιλέγεται πολύ από τις εκπροσώπους του fashion crowd εντούτοις το mini ήταν είναι και θα παραμείνει ένα από τα πιο girly κομμάτια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και ένα ρούχο που κάθε γυναίκα θα επιλέγει όταν θέλει να κάνει μία άκρως θηλυκή εμφάνιση.

Το mini dress είναι ιδανικό για τους μήνες που διανύουμε καθώς δεν σε “βαραίνει” το ύφασμα στα πόδια όπως στα maxi φορέματα ενώ αναδεικνύει και τα μαυρισμένα από τον ήλιο πόδια σας δημιουργώντας μία άκρως θηλυκή εμφάνιση.

Είτε κεντημένα με πέτρες, είτε με ιδιαίτερες ruffles λεπτομέρειες είτε και ως απλά tube φορέματα, τα mini dresses χρειάζεται και πρέπει να είναι μία από τις επιλογές σας τόσο στην καθημερινότητα αφού ταιριάζουν απίστευτα και με χαμηλά σανδάλια όσο και στα πιο βραδινά σας looks.

Χρειάζεται προσοχή έτσι ώστε να επιλέξετε  το μήκος που εσάς θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα ενώ θα πρέπει δώσετε και ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια έτσι ώστε να αναδεικνύουν και το φόρεμα αλλά και τα πόδια σας που θα είναι σε πρώτο πλάνο.

Δείτε πως επέλεξαν να φορέσουν το mini φόρεμα fashionistas του νησιού στη madamefigaro.cy

 

 

Tags mini dress, μόδα, fashion, μίνι φόρεμα, στυλ, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1275 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2559 s // Total time: 2.3834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X