Cut out dress: Fashion lovers του νησιού σας δείχνουν πως να φορέσετε το φόρεμα του καλοκαιριού


Cut out dress: Fashion lovers του νησιού σας δείχνουν πως να φορέσετε το φόρεμα του καλοκαιριού

Τολμηρό, sexy και fashionable ταυτόχρονα

Είναι χωρίς αμφιβολία το φόρεμα του καλοκαιριού αφού σίγουρα το έχετε δει να το φοράνε συνεχώς τόσο celebrities του εξωτερικού, εκπρόσωποι του street style αλλά και fashion girls και ενημερωμένες κυρίες της μόδας του νησιού.

Το φόρεμα με τα γεωμετρικά κοψίματα δείχνει να το αγαπήσαν πρώτα από όλους οι σχεδιαστές καθώς όλοι σχεδόν οι οίκοι του εξωτερικού πρότειναν τις συγκεκριμένες δημιουργίες, με τις προτάσεις τους να ποικίλουν καθώς είναι ένα φόρεμα που μπορείς να το επιλέξεις για μία βραδινή εξόδο, μία επισημη εκδήλωση, το είδαμε να το φοράνε stars στο κόκκινο χαλί ενώ άνετα μπορείς να το φορέσεις και στη βόλτα σου στην πόλη.

Αν νιώθετε ότι για εσάς είναι μία τολμηρή επιλογή ή νιώθετε ότι δεν θα σας ταιριάζει υπάρχουν στην αγορά πολλές επιλογές και τόσα σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο μοντέλο με διακριτικά cut outs σε περιόχες που εσελις θέλετε να αναδείξετε όπως είναι ο ώμος αλλά και η πλάτη.

Αν είστε τόσο τολμηρή μπορείτε να επιλέξετε ένα με sexy κοψίματα στο μπούστο όπως αυτό που πρότεινε και η Dua Lipa στη συλλογή που δημιούργησε σε συνεργασία με την Donatella Versace αλλά και η Leonie Hanne με τα διαδοχικά κοψίματα σε όλο το πάνω μέρος του φορέματος.

Δείτε στη madamefigaro.cy ποια σχέδια επέλεξαν και πως το συνδύασαν και οι fashionistas του νησιού και πάρτε έμπνευση για το πως μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα sexy καλοκαιρινό και fashionable outfit.

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, cut out dress


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2300 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2357 s // Total time: 2.4657 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X