Φιλίππα Καρσέρα: Η τάση που ακολούθησε στις τελευταίες της εμφανίσεις


Φιλίππα Καρσέρα: Η τάση που ακολούθησε στις τελευταίες της εμφανίσεις

Για stylish σύνολο που μπορείτε να τα δημιουργήσετε εύκολα

Τα έντονα, φωτεινά χρώματα στις δημιουργίες είναι εκείνα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, κλέβουν βλέμματα και εντυπώσεις και δίνουν χαρακτήρα στα σύνολα. Πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, κόκκινο, κίτρινο είναι μόνο μερικά από τα χρώματα που μπορείte να τα φορέσεte είτε σε μονοχρωμία σε ένα outfit ή δημιουργώντας color blocking δείχνοντας πόσο ενημερωμένες είστε για τις τάσεις της μόδας. 

Αυτή την τάση, των bold colours, φαίνεται ότι ακολούθησε στις πρόσφατες εμφανίσεις της και η Φιλίππα Καρσερά η οποία επέλεξε να κάνει μονοχρωματικά looks με δημιουργίες σε έντονα χρώματα. Συγκεκριμένα η ίδια σε ένα event επέλεξε μία όλοσωμη φόρμα σε έντονο μπλε χρώμα που δημιούργησε ταυτόχρονα μία κομψή αλλά και μοντέρνα εμφάνιση. 

Σε άλλη εκδήλωση η ίδια επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση και ιδιαίτερες λεπτομέρειες καταφέρνοντας να κλέψει βλέμματα και εντυπώσεις. Το όλο look ολοκλήρωσε με αξεσουάρ σε χρυσό αλλά και στην ίδια απόχρωση του φορέματος μία επιλογή που δίνει ακόμη περισσότερες ψήφους κομψότητας στα σύνολα. Δείτε τις εμφανίσεις της στη madamefigaro.cy

 

Tags φιλιππα καρσερα, μόδα, fashion, τασεις, bold colours


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0878 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2676 s // Total time: 3.3554 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X