Πως μπορείτε να φοράτε το μαύρο και το καλοκαίρι σύμφωνα με τις fashionistas του νησιού


Πως μπορείτε να φοράτε το μαύρο και το καλοκαίρι σύμφωνα με τις fashionistas του νησιού

Διαχρονικό και πάντα χαρίζει stylish εμφάνισεις

Σίγουρα το μαύρο είναι ένα χρώμα που θεωρείται ως η απόλυτη επιλογή για να σας χαρίσει μία κομψή και elegant εμφάνιση και κύριως είναι συνυφασμένο με τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο οι σχεδιαστές και οι οίκοι προτείνουν όλο και περισσότερο αυτό το χρώμα και στις προτάσεις τους για το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να βλέπουμε τόσο τις εκπροσώπους του street style όσο και τις απανταχού fashionistas να το επιλέγουν πλέον πολύ συχνά στα summer looks τους όχι μόνο για επίσημες εμφανίσεις αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Μην διστάσετε και εσείς να επιλέγετε αυτό το λατρεμένο για όλες χρώμα στα looks σας, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο και τη σιλουέτα, και να το εντάξετε στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Εστιάστε βέβαια σε ρούχα φτιαγμένα από υφάσματα που “αναπνέουν” όπως είναι τα βαμβακερά t-shirts και πουκάμισα, τα ανάλαφρα φορέματα, τα λινά short suits ακόμη και το all time classic μαύρο μαγιό.

Δείτε πως οι fashionistas του νησιού το επέλεξαν σε πρόσφατες εμφανίσεις τους και διαπιστώστε ακόμη μία φορά ότι το μαύρο είναι ένα χρώμα που θα το φοράτε όλο το χρόνο:

#1. Ελίνα Λεμή
Τόσο chic εμφάνιση με μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα που συνδύασε όμορφα με χρυσά αξεσουάρ δίνοντας μία λεπτομέρεια πολυτέλειας στο look.

#2. Τάνια Χατζηχριστοφή
Chic και ταυτόχρονα μοντέρνο outfit με shirt dress σε ιδιαίτερο σχέδιο με άνοιγμα μπροστά. Μία όμορφη και stylish πρόταση είναι να συνδυάσετε το μαύρο με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα όπως στο συγκεκριμένο look που το πράσινο και το κίτρινο ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση.

#3. Σύλβια Μαυροπούλου
Ένα υπέροχο φόρεμα, maxi με ανοιχτή πλάτη για sophisticate εμφάνισεις. Η κόκκινη τσάντα αλλά και το κόκκινο κραγιόν είναι δύο επιλογές που κάνουν το όλο look να είναι άψογο για ένα βραδινό καλοκαιρινό look. 

#4. Ramona Filip
Παντελόνι και πουκάμισο οι επιλογές της για ένα total black look που άναλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσεις μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

#4. Μάρα Πετρίδη
Ότι πιο hot αυτή τη στιγμή στις τάσεις για τα καλοκαιρινά φορέματα. Το tube dress είναι η επιλογή όλων των fashionistas τόσο για τις casual εμφανίσεις τους όσο και τις βραδινές αφού είναι ένα φόρεμα που αποτελεί τον τέλειο καμβά για πειραματιστείς με τα αξεσουάρ σου. Ακόμη περισσότερο όταν αυτό είναι και στο χρώμα του μαύρου που δείχνει τόσο τέλειο με τα mules σε nude χρώμα. 

Tags Μαυρο, ταση, μόδα, fashion, καλοκαιρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0430 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2732 s // Total time: 2.3162 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X