Η Κάτια Θεοδότου ακολουθεί άψογα την τάση του short suit σε μία υπέροχη εμφάνιση


Η Κάτια Θεοδότου ακολουθεί άψογα την τάση του short suit σε μία υπέροχη εμφάνιση

Δείτε τις ενδυματολογικές της επιλογές και πάρτε ιδέες.

Τα short suits ή αλλιώς τα κοστούμια που αντί για το κλασικό παντελόνι συνδυάζονται με σορτς και βερμούδες είναι η τάση που αγαπήθηκε πολύ από τις γυναίκες αφού σου δίνουν μία stylish επιλογή για να επιλέξεις ένα από τα πιο κομψά σύνολα της γυναικείας γκαρνταρόμπας και το καλοκαίρι. Eιδικά αν το ύφασμα και το χρώμα ταιριάζουν και με την εποχή τότε σίγουρα βρήκατε το ιδανικό look για όλες τις ώρες της ημέρας αφού το συνδυάσετε με τα ανάλογα αξεσουάρ. 

Ένα άψογο outfit με short suit δημιούργησε και η Κάτια Θεοδότου η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Η ίδια επέλεξε ένα κομψό σακάκι σε κίτρινη neon απόχρωση που συνοδευόταν από shorts και tank top όλα στην ίδια χρωματική απόχρωση ακολουθώντας τέλεια και τους κανόνες του monochrome outfit.

Υπέροχη και η επιλογή της να ολοκληρώσει το όλο σύνολο με clear shoes του οίκου Gianvito Rossi αφήνοντας όλη την προσοχή στο short suit.

Style Tip
Αν θέλετς και εσείς έναν ενημερωμένο και cool χαρακτήρα στα looks σας επιλέξτε να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας short suits και ειδικά σε έντονη απόχρωση. Επίσης αν θέλετε είστε πιο εναλλακτικές μπορείτε να συνδυάσετε  μόνες σας κομμάτια που ήδη έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, ένα σακάκι και ένα shorts και να δημιουργήσετε τη δική σας πρόταση.

Tags κατια θεοδότου, μόδα, fashion, ταση, short suit, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7808 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2547 s // Total time: 3.0356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X