Αυτά είναι τα sneakers που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας του εξωτερικού και στοιχίζουν 100 ευρώ


Αυτά είναι τα sneakers που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας του εξωτερικού και στοιχίζουν 100 ευρώ

Για ποιο μοντέλο πρόκειται;

Τα sneakers τα τελευταία χρόνια είναι must have item για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα αφού μπορείς να τα φορέσεις από το γυμναστήριο μέχρι και για ένα απολαυστικό dinner συνδυασμένα με ένα lingerie φόρεμα ή και ακόμη με κοστούμι.

Όλοι οι διάσημοι οίκοι τα έχουν εντάξει στις προτάσεις που δίνουν κάθε σεζόν ωστόσο ένα από τα αυτά τα μοντέλα ξεχωρίζει ανά περίοδο και το βλέπουμε να το φοράνε όλα τα it girls του παγκόσμιου fashion crowd δίνοντας μας και εμάς inspo για τα δικά μας looks.

Τα ευχάριστα νέα για την σεζόν που διανύουμε είναι ότι τα αθλητικά που βλέπουμε να ολοκληρώνουν τα σύνολα influencers, μοντέλων αλλά και celebrities κοστίζουν κάτι περισσότερο από 100 ευρώ.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο μοντέλο για πρώτη φορά το 1950 ως παπούτσι για το ποδόσφαιρο ωστόσο κατά τη διάρκεια των χρόνων λόγω της αθλητικής αλλά εκλεπτυσμένης φόρμας του κατάφερε να κερδίσει επάξια μία θέση στα καθημερινά και όχι μόνο looks των γυναικών παίρνοντας ένα πιο fashionable χαρακτήρα.

Ανάμεσα σε αυτές που είδαμε να τα επιλέγουν είναι η ιέρεια των influencers Chiara Ferragni, η πάντα stylish Bella Hadid, η πανέμορφη Kaia Gerber και η fashion contributor Vanessa Roseblair. Δείτε για ποιο μοντέλο πρόκειται και πως μπορείτε να το συνδυάστε στη madamefigaro.cy. 

Tags adidas samba, fashion, μόδα, στυλ, style, adidas, sneakers


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0578 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2568 s // Total time: 2.3145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X