Η Έφη Παπαϊωάννου δημιούργησε και τη δική της συλλογή από τσάντες


Η Έφη Παπαϊωάννου δημιούργησε και τη δική της συλλογή από τσάντες

Clutch bags σε διάφορα σχέδια και μεγέθη

Η Κύπρια σχεδιάστρια η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της μόδας του νησιού και όχι μόνο πριν από λίγες εβδομάδες μας εξέπληξε ευχάριστα όταν μας ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα που δεν ήταν άλλο από τη δημιουργία της δικής της σειράς από παπούτσια.

Η συλλογή η οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες περιλαμβάνει κυρίως βραδικά παπούτσια αλλά και νυφικά σε nude αλλά και transparent υλικά διακοσμημένα με πέτρες και rhinestones για ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Τα παπούτσια μπορείς να τα δεις από κοντά στα ατελιέ της σχεδιάστριας σε Αθήνα και Λευκωσία και στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μας δείξει τη γωνιά που φιλοξενεί τις νέες της δημιουργίες η Έφη Παπαϊωάννου μας επιφύλασσε ακόμη μία έκπληξη. 

Η ίδια κυκλοφόρησε και μία συλλογή από τσάντες και συγκεκριμένα clutch bags σε διάφορα σχέδια και μεγέθη που μοιάζουν όπως μπορείς να δεις και από το βίντεο με έργα τέχνης.

Διακοσμημένες με πέτρες που δημιουργούν 3d σχέδια οι συγκεκριμένες τσάντες μπορούν να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα βραδινά σας σύνολα και να προσδώσουν μια πινελιά πολυτέλειας στα looks σας. Δείτε το βίντεο.

Tags έφη παπαιωάννου, μόδα, fashion, στυλ, style, FASHION NEWS, τσαντες, παπούτσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2481 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3110 s // Total time: 2.5591 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X