Σοφία Παυλίδου: Το φιλί στο στόμα με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό στο instagram [εικόνα]


Σοφία Παυλίδου: Το φιλί στο στόμα με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό στο instagram [εικόνα]

Η εξομολόγηση που κάνει για εκείνην δημόσια.

Με μια αφιέρωση στο instagram η Σοφία Παυλίδου εκφράσει την αγάπη της προς την καλή της φίλη Θωμαΐς Ανδρούτσου με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια, μέσα από τον χώρο της υποκριτικής.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην παραλία, όπου και ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες από την ξαπλώστρα. Σε ένα από τα στιγμιότυπα η Σοφία Παυλίδου και η Θωμαΐς Ανδρούτσου ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Διαβάστε ακόμα: Μάνος Παπαγιάννης: H πρώτη του αντίδραση μετά την αγωγή της Σοφίας Παυλίδου

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Σοφία Παυλίδου, έγραψε τα εξής: "Γιατί η ζωή έχει τα δωρα της, αρκεί να τα δεις και να τα εκτιμήσεις !Το δικό μου δώρο είναι η Θωμαιτσα μου !
Δίπλα μου είκοσι τρία χρόνια τώρα ,να με βλέπει να ενηλικιώνομαι ,να γίνομαι μητέρα να ψάχνω το σκοπό της ζωής μου….Παρατηρητής, χωρίς να με κρίνει ,δείχνοντας μου μόνο την αγάπη της !
Ευγνώμων για όλες τις στιγμές ,δύσκολες,όμορφες ,λυτρωτικές,καταστροφικές ,απογειώτικες που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια !Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης στην πορεία της ζωής προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το θεϊκό μας σχέδιο για το οποίο ήρθαμε εδώ!Κι έχουμε καταφέρει πολλά!!!Το πιο σημαντικό …να αγαπάμε την υπέροχη ύπαρξη μας και να μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα !!!Σ ευχαριστώ φιλη,μητέρα αδερφή ,Θωμη μου, γι αυτό το μοίρασμα !Χωρίς εσένα ξερω πια, πως θα ήμουν απέραντα μόνη σ αυτό το ταξιδι".
Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

*tlife.gr

Tags σοφια παυλιδου, διασημοι, Ηθοποιός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0827 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2612 s // Total time: 2.3439 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X