Πουκέτ: Το «Μαργαριτάρι του Νότου»


Πουκέτ: Το «Μαργαριτάρι του Νότου»

Ο ειδυλλιακός προορισμός για ένα εξωτικό honeymoon.

Εξωτικές παραλίες, πλούσια βλάστηση, δάση από μπαμπού και φοινικόδεντρα και φυσικά ένας ξεχωριστός υποθαλάσσιος κόσμος, συνθέτουν τον επίγειο παράδεισο όπου εσείς και ο αγαπημένος σας θα ζήσετε ένα ονειρικό ταξίδι του μέλιτος.
Tο Πουκέτ ή «Μαργαριτάρι του Νότου», όπως το χαρακτηρίζουν, είναι το μεγαλύτερο νησί της Ταϋλάνδης και από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές στη νοτιοανατολική Ασία, συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά με παραδόσεις και χαρακτηριστικά του Νότου.

Το νησί διαθέτει συνολικά 16 ακτές, όπου διοργανώνονται πολλές δραστηριότητες για όλα τα γούστα. Με αφετηρία το Πουκέτ, μπορείτε να πάρετε προσφορές από τα τοπικά ταξιδιωτικά πρακτορεία για να γνωρίσετε τα γύρω νησάκια. Το κοντινό Πα-Νγκα, το μόνο σημείο της Ταϋλάνδης όπου καλλιεργούνται μαργαριτάρια, τα οποία θα βρείτε σε πολύ καλές τιμές, τα κοραλλιογενή νησιά Πι-Πι, με τη δημοφιλή παραλία της ταινίας «The Beach», με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, οι ηπειρωτικές πανέμορφες ακτές του Kράμπι αλλά και το νησί Λάντα είναι εξορμήσεις που θα λατρέψετε.

Εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε είναι η εκδρομή στο νησί του James Bond, όπου γυρίστηκε η ταινία «Χρυσοδάκτυλος». Μπείτε για λίγο στο πνεύμα του θρυλικού ήρωα, κάντε σαφάρι με τζιπ και βόλτες με ελέφαντες, και επισκεφτείτε το ζωολογικό κήπο, όπου μπορείτε να φωτογραφηθείτε με τα φίδια, να παίξετε με τις μαϊμούδες και να παρακολουθήσετε τα σόου με τους κροκόδειλους.
Και όταν θέλετε απλώς να χαλαρώσετε, απολαύστε ένα εξωτικό κοκτέιλ σε μια από τις εντυπωσιακές παραλίες του νησιού. Το Πουκέτ θα αποτελέσει την ειδυλλιακή αφετηρία για το ξεκίνημα της νέας σας ζωής.

Tags πουκετ, γαμηλιο ταξιδι, Ταξιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0955 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3725 s // Total time: 2.4680 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X