Έφη Παπαϊωάννου: Είδαμε το πρώτο δείγμα από τη νέα συλλογή της με παπούτσια


Έφη Παπαϊωάννου: Είδαμε το πρώτο δείγμα από τη νέα συλλογή της με παπούτσια

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Κύπριας σχεδιάστριας.

Η ίδια είχε ανακοινώσει μερικές ημέρες πριν, με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την νέα επαγγελματική εξέλιξη του brand της που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία συλλογής από παπούτσια. 

Ο λόγος για την Έφη Παπαϊωάννου η οποία τον τελευταίο χρόνο ετοιμάζει με μεγάλη χαρά, προσμονή και επαγγελματισμό αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα που όπως πληροφορηθήκαμε περιλαμβάνει κυρίως βραδινά παπούτσια σε γήινους τόνους διακοσμημένα με πέτρες και στρας ενώ θα περιλαμβάνει και παπούτσια για την ομορφότερη μέρα στη ζωή μιας γυναίκας, για το γάμο της.

Η Κύπρια σχεδιάστρια μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram μας έδωσε και ένα πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς καθώς η Νατάσα Θεοδωρίδου, φίλη και κουμπάρα της σχεδιάστριας στη νέα της καλοκαιρινή περιοδεία θα φοράει όχι μόνο δημιουργίες Έφη Παπαϊωάννου αλλά και παπούτσια από τη νέα της συλλογή. 

Οι δυο τους βρέθηκαν στο ατελιέ της σχεδιάστριας στο Κολωνάκι, στην Αθήνα, για τις απαραίτητες πρόβες και μοιράστηκαν μαζί μας στιγμιότυπα δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να δούμε και εμείς κάποια από τα κομμάτια της συλλογής.

Δείτε τα βίντεο εδώ και εδώ.  

Tags έφη παπαιωάννου, παπούτσια, μόδα, fashion, style, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2978 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2778 s // Total time: 2.5756 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X