Τα αντηλιακά που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου φέτος το καλοκαίρι


Τα αντηλιακά που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου φέτος το καλοκαίρι

Aντηλιακά με θαλάσσια φύκη και πατενταρισμένη πρόπολη που προτατεύουν την επιδερμίδα.

Η APIVITA προστατεύει όλη την οικογένεια από τον ήλιο, ενώ παράλληλα σέβεται το θαλάσσιο οικοσύστημα. Η ανάγκη για προστασία από τον ήλιο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Βρέφη ή ενήλικες, καλοκαίρι ή χειμώνας, μια μέρα στην παραλία ή ένα περπάτημα προς το γραφείο... Δεν έχει σημασία! Όταν ο ήλιος είναι παρών, δεν κάνει καμία διάκριση ως προς την ηλικία, το μέρος ή το χρόνο. Κάθε επιδερμίδα πρέπει να μένει προστατευμένη από την αφυδάτωση που προκαλείται από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο -ειδικότερα το καλοκαίρι- και τη φωτογήρανση που παραμονεύει όλο το χρόνο.

Η διατήρηση των ωκεανών και των οικοσυστημάτων τους βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις καθημερινές συνήθειες και επιλογές μας, ειδικότερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η APIVITA, πάντα βασιζόμενη στην επιστήμη, δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για τη φύση και το περιβάλλον, παρουσιάζοντας τα αντηλιακά BEE SUN SAFE που μας βοηθούν να διασφαλίσουμε πως τα θαλάσσια οικοσυστήματα θα παραμείνουν ζωντανά -για πολλές γενιές ακόμα. Δείτε το βίντεο.

 

Τα καινοτόμα BEE SUN SAFE αντηλιακά προσώπου είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία ευρέος φάσματος, πέρα από τον ήλιο, καθώς προστατεύουν την επιδερμίδα από όλες τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Η σειρά αντηλιακών BEE SUN SAFE έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με την προσέγγιση CLEAN BEAUTY, CLEAN OCEAN και είναι σχεδιασμένη με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, προσφέροντας προϊόντα που προστατεύουν την επιδερμίδα μας ενώ παράλληλα σέβονται το περιβάλλον.

Με ένα καλοκαιρινό, φρέσκο, δροσερό άρωμα με νότες από λευκά λουλούδια, βερίκοκο, περγαμόντο και θαλάσσιο αλάτι, η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών BEE SUN SAFE, αναβλύζει Μεσόγειο και ελληνικό καλοκαίρι!

Για το πρόσωπο

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ - Mε θαλάσσια φύκη και πρόπολη

Για επιδερμίδες που αναζητούν ένα προϊόν για πρόληψη ή/και αντιμετώπιση των σημαδιών φωτογήρανσης και γήρανσης, σε βελούδινη υφή. Περιέχει SPF50 και μπορείς να επιλέξεις με χρώμα ή χωρίς.

Για το σώμα

ΕΝΥΔΑΤΙΚO SPRAY ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ - Με θαλάσσια φύκη & πρόπολη

Πολύ ανθεκτικό στο νερό, ανθεκτικό στην άμμο και στον ιδρώτα. Σε ενυδατική, ελαφριά μη λιπαρή υφή που δεν αφήνει λευκά κατάλοιπα. Με SPF30 ή SPF50

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ & ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ - Με ηλίανθο και καρότο

Σε απαλή μεταξένια, μη λιπαρή υφή, με δείκτη προστασίας SPF30. Ενισχύει και τονίζει το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας.

Αfter Sun

AFTER SUN ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ & ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ – GEL - Με σύκο, αλόη & πρόπολη

Χαρίζει δροσιά και αναζωογόνηση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανακουφίζει. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση. Θα το βρεις σε συσκευασίες 200ml και 100ml travel size.

Για παιδιά και βρέφη

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Με καλέντουλα και πρόπολη

Πολύ ανθεκτική στο νερό, ανθεκτική στην άμμο και στον ιδρώτα, είναι δερματολογικά ελεγμένη και υποαλλεργική. Με δείκτη προστασίας SPF50. Παράλληλα καταπραΰνει το παιδικό ευαίσθητο δέρμα, ενυδατώνει και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ – ΕΜΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ - Με καλέντουλα και πρόπολη

Ανθεκτική στο νερό και δερματολογικά ελεγμένη, με δείκτη προστασίας SPF30. Καταπραΰνει το παιδικό ευαίσθητο δέρμα, ενυδατώνει και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

Για τα μαλλιά

ΜΑΛΛΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ - Με ηλίανθο και λάδι αβυσσινίας

Χαρίζει ένα καλοκαιρινό, λαμπερό αποτέλεσμα ενώ διατηρεί το χρώμα των μαλλιών, τα ενυδατώνει και τα θρέφει.

Gift Sets

Λεπτόρρευστη Kρέμα Προσώπου Dry Touch SPF50 + ΔΩΡΟ Express Μάσκα Προσώπου Αλόη & Express Μάσκα Μαλλιών για Ενυδάτωση

Το σετ περιλαμβάνει τη ΒΕΕ SUN SAFE Λεπτόρρευστη Kρέμα Προσώπου Dry Touch SPF50 50ml με ελαφριά, μη λιπαρή, cream-gel υφή, που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και αφήνει ένα αόρατο στεγνό φινίρισμα. Δώρο Express Μάσκα Προσώπου Αλόη & Express Μάσκα Μαλλιών για Ενυδάτωση.

Ενυδατικό Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα για Πρόσωπο και Σώμα SPF50 και δώρο αδιάβροχη τσάντα μαγιό

 Ένα χρήσιμο σετ για υψηλή αντηλιακή προστασία. Με την αγορά Hydra Fresh Face & Body Milk SPF50 παίρνεις δώρο ένα αδιάβροχο τσαντάκι μαγιό. Το σετ περιλαμβάνει το ΒΕΕ SUN SAFE Ενυδατικό Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 100ml που χαρίζει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και ενυδατώνει την επιδερμίδα και μια αδιάβροχη τσάντα μαγιό για να αποθηκεύσεις τα βρεγμένα μαγιό.

Ενυδατική Αντηλιακή Λοσιόν για Παιδιά - Εύκολη Εφαρμογή SPF50 και δώρο 3 Παιχνίδιια Άμμου Παραλίας

 Ένα χρηστικό πακέτο για υψηλή αντηλιακή προστασία για παιδιά. Μαζί με την αγαπημένη ενυδατική αντηλιακή λοσιόν για παιδιά ΔΩΡΟ 3 παιχνίδια άμμου παραλίας φιλικά προς το περιβάλλον, για υπέροχες στιγμές στην παραλία!

Η ολοκληρωμένη σειρά BEE SUN SAFE διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο, στο The APIVITA Experience Store, Στασικράτους 31, Λευκωσία καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Tags sun care, apivita, BEE SUN SAFE, body, face, Ομορφια, αντηλιακα, αντηλιακό προσώπου, ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8258 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2481 s // Total time: 3.0740 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X