Ξεσπάει η κολλητή του Αλέξη Γεωργούλη: "Συγκινούμαι και στεναχωριέμαι…" [βίντεο]


Ξεσπάει η κολλητή του Αλέξη Γεωργούλη: "Συγκινούμαι και στεναχωριέμαι…" [βίντεο]

“Έσπασε” κατά τη διάρκεια σύνδεσης με πρωινό.   

Κολλητή του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνίας με την εκπομπή “Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια, όπου αναφέρθηκε στην περιπέτεια του ευρωβουλευτή μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. 

Διαβάστε ακόμα: Βάνα Μπάρμπα: "Αυτό με τον Γεωργούλη το ήξερα πριν βγει" [βίντεο]

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Έχω στενοχωρηθεί απίστευτα πολύ. Είναι κάτι που δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη που βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το βάζω για ελάχιστους ανθρώπους. Είμαι διατεθειμένη να καταθέσω οπουδήποτε για τον Αλέξη, είμαι τόσο σίγουρη. Είναι ένας άνθρωπος που δεν πειράζει κουνούπι, όχι να κάνει αυτό το πράγμα σε γυναίκα… Πόσω μάλλον, πολύ πριν γίνει επώνυμος, οι γυναίκες ήταν ένα κομμάτι το οποίο δεν του έλειπε. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν να κυνηγήσει ή να παρακαλέσει ή να μπει σε μία τέτοια διαδικασία.

Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά, μου φαίνεται παράξενος ο τρόπος που έγινε. Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις στην κοπέλα που είναι η δικηγόρος της Ευρωβουλής στο εργασιακό της περιβάλλον. Τον πήρα τηλέφωνο όταν το έμαθα, θα τον στηρίξουμε κι εκείνον και τους δικούς του. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη, σαν να είμαι εγώ. (…) Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να γίνει εναντίον του”, ανέφερε.

Κατόπιν, με τρεμάμενη φωνή είπε: “Εγώ συγκινούμαι και στενοχωριέμαι για εκείνον, όχι γι’ αυτό που του συμβαίνει τώρα. Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα. Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Tags αλεξης γεωργουλης, Ηθοποιός, κολλητη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2771 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2621 s // Total time: 2.5392 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X