Khloe Kardashian: Ποζάρει με μαγιό και αφήνει να φανεί η κυτταρίτιδά της – Τα αποθεωτικά σχόλια


Khloe Kardashian: Ποζάρει με μαγιό και αφήνει να φανεί η κυτταρίτιδά της – Τα αποθεωτικά σχόλια

Οι φωτογραφίες της reality star χωρίς ρετούς που ξετρέλαναν τους followers της.   

Οι Kardashians έχουν ακούσει κατά καιρούς για εκείνες αρκετά κακεντρεχή σχόλια που αφορούν στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και στα φίλτρα που χρησιμοποιούν στις αναρτήσεις τους στα social media. 

Η Khloe Kardashian θέλησε να κάνει πριν από μερικές ώρες μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επιλέγοντας να μην κάνει χρήση εργαλείων ρετούς με αποτέλεσμα να δούμε την πραγματική όψη του σώματός της. 

Η Khloe, λοιπόν, όπως βλέπουμε έχει κυτταρίτιδα, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για την πλειονότητα των γυναικών, κόντρα στα πρότυπα των social media και του fashion industry. 

“Όταν η αδελφή σου ξέρει τις γωνίες σου”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το post της, κάνοντας επισήμανση τη μικρότερη της αδερφή, Kendall Jenner, η οποία όπως φαίνεται ανέλαβε χρέη φωτογράφου. 

Τα σχόλια που έλαβε στην ανάρτησή της ήταν αποθεωτικά, με τους followers της να επικροτούν την επιλογή της να ποζάρει “φυσικά”. 

Κάποια από τα σχόλια που έλαβε η Khloe ήταν τα εξής: “Μια Kardashian με κυτταρίτιδα! Λατρεύω αυτή την πιο φυσική εκδοχή της Κόκο”, “Λατρεύω τις φυσικές φωτογραφίες”, “Μπράβο. Επιτέλους, μια πραγματική φωτογραφία χωρίς ρετούς”, “Λατρεύω που αυτές οι φωτογραφίες είναι... ωμές και δείχνουν ότι έχει κάποια υφή και κυτταρίτιδα! Είναι πάντα αναζωογονητικό όταν οι διάσημοι δεν επεξεργάζονται υπερβολικά τις φωτογραφίες τους”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες:  
 

Tags khloe kardashian, ρετους, κυτταρίτιδα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1029 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2817 s // Total time: 2.3847 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X