Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε στη Λεμεσό το αγαπημένο της φαγητό και ούτε που φαντάζεσαι ποιο είναι


Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε στη Λεμεσό το αγαπημένο της φαγητό και ούτε που φαντάζεσαι ποιο είναι

Το ιδιαίτερο μενού σε σύντροφο της

Στα Cyprus Eating Awards που πραγματοποιήθηκνα προ ημερών στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, έδωσε το παρών της η Έλλη Κοκκίνου. Κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη βραδιά ενθουσίασε τους εκλεκτούς καλεσμένους και τους διασκέδασε με τις επιτυχίες της και όχι μόνο. 

Κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του ilovestyle ανάφερε πως λατρεύει να μαγειρεύει και καθημερινά βρίσκεται στην κουζίνα για να κάνει διάφορες δημιουργίες. Σε ένα ιδιαίτερο ραντεβού θα έφτιαχνε σούπα κάστανο με κολοκύθα μαζί με μία ωραία σαλάτα ενώ για το κυρίως πιάτο θα ετοίμαζε ένα ριζότο ή μία μακαρονάδα με καραβίδες ή γαρίδες. Όταν την ρωρήσαμε για το αγαπημένο της φαγητό δεν περιμέναμε με τίποτα την απάντηση της. "Οι πατάτες τηγανιτές. Βέβαια επειδή τρώω μία στο τόσο πλέον τηγανιτά θα επέλεγα οτιδήποτε είναι gluten free". 

Πλησιάζοντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μας αποκάλυψε πως δεν της αρέσει καθόλου η συγκεκριμένη γιορτή. "Όταν ήμουν μικρούλα μου άρεσε και όταν δεν έπαιρνα δωράκια ή έστω ένα λουλουδάκι στεναχωριόμουνα". Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η τραγουδίστρια:

Tags ελλη κοκκινου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7948 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2835 s // Total time: 3.0783 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X