Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό - Αναποδογυρίστηκε το αυτοκίνητό του [βίντεο]


Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό - Αναποδογυρίστηκε το αυτοκίνητό του [βίντεο]

Ποια η κατάσταση της υγείας του; 

Τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου, γνωστός Έλληνας ηθοποιός, όπως ενημερωθήκαμε μέσα από την εκπομπή "Πρωινό μας", σήμερα το πρωί.

Ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε στον αέρα της εκπομπής, ανέφερε ακριβώς το χρονικό της εξέλιξης του ατυχήματός του.

Ο ίδιος αρχικά ρωτήθηκε και επιβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του, αφού  το αυτοκίνητο που οδηγούσε αναποδογύρισε δύο περίπου χιλιόμετρα πριν φτάσει στο σπίτι του, μετά το τέλος της παράστασης του. 

Συγκεκριμένα τόνισε πως ήταν μόνος στο αυτοκίνητο, και πως υπήρχε αρκετός κόσμος για να τον βοηθήσει, συμπληρώνοντας τα εξής: "Όλα καλά, βρεθήκαμε ανάποδα, αλλά ευτυχώς είμαστε ευλύγιστοι.Επέστρεφα σπίτι από την παράσταση. 1-2 χιλιόμετρα πριν φτάσω σπίτι, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, επειδή είχε βρέξει. Έβγαινα από ένα τούνελ, αλλά δεν έτρεχα. Ήμουν μόνος μου. Το αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, το καβάλησε και απλά γύρισε τούμπα. Δεν έγινε μεγάλη σύγκρουση, απλά ήταν περίεργο να βρεθείς ανάποδα με 50 χιλιόμετρα την ώρα. Βγήκαν άνθρωποι και με βοήθησαν, υπήρχαν μαγαζιά τριγύρω. Όλα καλά". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags Ιβάν Σβιτάϊλο, διασημοι, τροχαίο ατύχημα, Ηθοποιός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2175 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2588 s // Total time: 2.4763 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X