Τα Golden Globes Awards επιστρέφουν στο Beverly Hills 


Τα Golden Globes Awards επιστρέφουν στο Beverly Hills 

Μετά το περσινό μποϊκοτάρισμα.   

Η 80η τελετή των Golden Globes Awards επιστρέφει στο Beverly Hilton Hotel όπως συνηθίζεται με τη λάμψη και τη μεγαλοπρέπεια που χαρακτηρίζει τον θεσμό.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας της τελετής από κάποια τηλεοπτική προβολή, καθώς να θυμίσουμε ότι η 79η τελετή των Golden Globes Awards δεν μεταδόθηκε από κάποιο κανάλι, μιας και υπήρξε μποϊκοτάρισμα με την κατηγορία ότι δεν υπήρχε έγχρωμη εκπροσώπηση στα μέλη του θεσμού, επιστρέφει στους δέκτες μας. 

Παρουσιαστής των βραβείων θα είναι για πρώτη φορά ο κωμικός και ηθοποιός Jerrod Carmichael!

Αν θέλετε να απολαύσετε τη λαμπερή βραδιά, τότε δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στο Novastars, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στις 1:30 για το pre-show της τελετής ενώ στις 3:00 θα μεταδοθούν live οι βραβεύσεις με τους αγαπημένους αστέρες της οθόνης να δίνουν το παρών τους. 

Το pre-show θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το κανάλι των βραβείων και αργότερα μέσα στην ημέρα στις 12:10 και 16:50 καθώς επίσης και το show στις 13:40 και 18:20. 

To Novastars από σήμερα το απολαμβάνετε στην EON TV!

Απλά συνδεθείτε στο διαδίκτυο και απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, μέσω της NetTV Plus και παρακολουθήστε ΕΟΝ TV! Tα πάντα ΖΩΝΤΑΝΑ ή με 7 μέρες catch-up, σταματήστε και συνεχίστε την προβολή σε οποιαδήποτε συσκευή, ανά πάσα στιγμή.  

Aνακαλύψτε την πλούσια On Demand βιβλιοθήκη μας , η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς! Δοκιμάστε τώρα την EON Tv, για 15 ημέρες εντελώς δωρεάν: https://bit.ly/3VD331I
 

Tags golden globes awards


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2894 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2988 s // Total time: 2.5881 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X