5 τάσεις στο dining που θα κυριαρχήσουν το 2023


5 τάσεις στο dining που θα κυριαρχήσουν το 2023

Όταν το φαγητό μετατρέπεται σε βιωματική εμπειρία.  

Το 2023, το φαγητό θα είναι μία συνολική βιωματική εμπειρία και οι νέες τάσεις που διαμορφώνονται είναι σίγουρα ανατρεπτικές.

Διαβάστε ακόμα: Η τάση στο dating για το 2023 λέγεται… intuitive

Κάθε χρόνο, μιλάμε για τις τάσεις που έρχονται στο φαγητό, αλλά και στη διαδικασία του dining. Από το 2022, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία του βιωματικού dining. Το βγαίνουμε, καθόμαστε, τρώμε, πληρώνουμε, φεύγουμε, μένει στο παρελθόν.

Αντικειμενικά μιλώντας, το φαγητό είναι μία ιεροτελεστία, μία πράξη self love και τα εστιατόρια το έχουν καταλάβει πολύ καλά. Πρέπει να δίνεις τα λεφτά σου και να βιώνεις μία συνολική εμπειρία, και όχι για να βάλεις απλά κάτι στο στόμα σου. Ας δούμε λοιπόν τις τάσεις για το 2023, και ελπίζουμε ότι θα έρθουν και εδώ.

Δείπνο με ταινία

Αυτό χωρά πολλές ερμηνείες. Από κινηματογραφικές αίθουσες (χειμερινές ή θερινές) που συνοδεύουν την ταινία με μενού. Περισσότερα drive-in με φαγητό και μάλλον έρχεται η ώρα που δεν θα τρώμε μόνο ποπκόρν στο σινεμά.

Προετοιμασία μπροστά σου

Είναι πολύ hot τάση να παραγγέλνεις κάτι και να ετοιμάζεται, εν μέρει, μπροστά σου. Όπως επίσης και το να τρως δίπλα σε ανοιχτές κουζίνες, ώστε να βλέπεις τη διαδικασία. Και στην τελική, αν το φαγητό είναι βιωματική εμπειρία, όλα ξεκινούν από αυτό που βλέπουμε και μυρίζουμε.

Τρώμε με αγνώστους

Τραπέζια πριβέ, με σεφ που μαγειρεύονται για συγκεκριμένα άτομα. Σου δίνεται η ευκαιρία να φας αλλά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Όλες οι αισθήσεις

Όπως είπαμε και πριν, δεν είναι μόνο η γεύση. Είναι αυτό που βλέπουμε, μυρίζουμε, ακούμε, αισθανόμαστε. Μπορείς να φας σε σκοτεινό εστιατόριο, σε αυτά που αιωρούνται, με συγκεκριμένες μουσικές.

Speakeasy bars και εστιατόρια

Κάποτε ήταν αναγκαία, τώρα είναι τάση. Μπαρ και εστιατόρια, στα οποία μπαίνεις με κωδικό ή που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι μέρος για φαγητό. Από τη μία, πρέπει να ξέρεις από πριν πού είναι, από την άλλη, δεν θα είναι ποτέ γεμάτο με κόσμο.

Πηγή: jenny.gr 

Tags dining, φαγητο, ΕΜΠΕΙΡΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7710 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3010 s // Total time: 3.0720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X