Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις πιο άνετες και λαχταριστές γιορτές


Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις πιο άνετες και λαχταριστές γιορτές

Εντοπίσαμε στα Marks & Spencer ιδανικές επιλογές για την gift list σου. 

Η γιορτινή περίοδος επιτέλους έφτασε και όλοι έχουμε ξεκινήσει να μπαίνουμε στο mood των Χριστουγέννων. Δώρα, αγορές για τις χριστουγεννιάτικες μας εμφανίσεις, φαγητά, λιχουδιές, ποτά… Όμως, πρόσφατα, ένα ακόμα must έχει κατακλίσει τη ζωή μας: οι ασορτί πιτζάμες για όλη την οικογένεια. Έτσι, όταν είστε όλοι μαζεμένοι γύρω από το τζάκι, πίνοντας μια κούπα ζεστή σοκολάτα και παρακολουθώντας… στοιχηματίζουμε… το Home Alone για χιλιοστή φορά, μπορείτε όλοι να είστε ντυμένοι…πανομοιότυπα!  

Διαχρονικά, το βρετανικό brand Marks & Spencer διαθέτει ποικιλία ποιοτικών και παιχνιδιάρικων επιλογών για όλη την οικογένεια που μοιράζουν άνεση και ζεστασιά αυτή τη γιορτινή περίοδο.  

Υπάρχουν, όμως, κι άλλες υπέροχες χριστουγεννιάτικες επιλογές για δώρα που προσφέρουν την απόλυτη άνεση και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως οι παιδικές παντόφλες Percy Pig, η μάσκα ύπνου από 100% μετάξι, η γυναικεία και παιδική ολόσωμη φόρμα Spencer Bear και πολλά άλλα! 

Οι ιδέες για δώρα δεν σταματούν εδώ. Γιατί τα Marks & Spencer διαθέτουν μια ανεπανάληπτη σειρά από γλυκές προτάσεις δώρων και εορταστικών ποτών και ροφημάτων σε γιορτινές και παιχνιδιάρικες συσκευασίες, που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους! 

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και το σίγουρο είναι ότι οι επιλογές των χριστουγεννιάτικων δώρων από τα Marks & Spencer Food θα πλημμυρίσουν τα μάτια σας με εικόνες χρώματα, φως και όλη την αισθητική της γιορτινής ατμόσφαιρας. Οι εορταστικές συσκευασίες ξεχωρίζουν ανάμεσα στα φωτεινά σπιτάκια με βουτυρένια μπισκοτάκια, το πανέμορφο κουτί με μπισκότα του gingerbread man που παίζει χριστουγεννιάτικη μουσική, ο κουμπαράς του αγαπημένου Percy Pig γεμάτος με σοκολατένια νομίσματα Percy, οι πασίγνωστες λαχταριστές mince pies, τα σοκολατάκια από βελγική σοκολάτα, τα εκθαμβωτικά φωτιζόμενα μπουκάλια των Gin Liqueurs που θυμίζουν χιονόμπαλα με τα λαμπερά βρώσιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων (!), και πολλά άλλα που περιμένουν με ανυπομονησία να βρουν καταφύγιο κάτω από τα κλαδιά του Χριστουγεννιάτικού σας δέντρου και να δώσουν τεράστια χαρά στους αγαπημένους σας!   

Επισκεπτόμενοι, λοιπόν, ένα από τα καταστήματα M&S σε οποιαδήποτε πόλη της Κύπρου, ένα είναι το βέβαιο: η πιο πάνω απαρίθμηση που συνθέτει τη λίστα με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που προσφέρουν άνεση αλλά και οι γλυκιές επιλογές δώρων που μεταφέρουν τη γεύση και το άρωμα των Χριστουγέννων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αποτελεί ένα μικρό μονάχα κομμάτι στα όσα εσείς θα επιλέξετε να προσθέσετε για να κάνετε αυτά τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μοναδικά! 

Για OnLine παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myvlmstore.com για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com  

Tags Marks & Spencer, δωρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3194 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2780 s // Total time: 2.5974 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X