Άντρεα Κυριάκου: Το powerful μήνυμα ποζάροντας αγκαλιά με την ενός μήνα κόρη της


Άντρεα Κυριάκου: Το powerful μήνυμα ποζάροντας αγκαλιά με την ενός μήνα κόρη της

“Δυνατή ως μητέρα”.  

Πριν από πέντε περίπου εβδομάδες η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής υποδέχθηκαν στη ζωή το δεύτερο μωράκι τους, την κόρη τους. 

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Η αποκάλυψη για τα απρόσμενα που συνέβησαν μετά τον ερχομό του μωρού της

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και instagrammer μοιράστηκε το πρωί της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της, δείχνοντάς μας παράλληλα και το τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα της και αφορά στη μητρότητα: “Δυνατή ως μητέρα”.

Τα λόγια που συνόδευσαν την ανάρτησή της στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς όλες τις μανούλες: “Δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Είναι δύσκολο να αγαπάς κάποιον τόσο βαθιά, να πονάς όταν πονάει, να νιώθεις αυτό που νιώθει...ακόμα και χωρίς να πεις ούτε μία λέξη. Είναι δύσκολο να βασίζονται τα μικρά σου πλάσματα σε σένα. Αλλά δεν μπορείς να τα παρατήσεις μαμά. Είσαι πολύ σημαντική. Χωρίς εσένα ο κόσμος τους θα γκρεμιζόταν. Σταματήστε να εξηγείτε τον εαυτό σας στους άλλους και κάντε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 


 

Tags αντρεα κυριακου, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8145 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3437 s // Total time: 2.1581 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X