Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Κόντεψα να κάνω κακό στη σύντροφό μου”


Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Κόντεψα να κάνω κακό στη σύντροφό μου”

Η εκ βαθέων εξομολόγηση του παρουσιαστή.   

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της ζωής του που λόγω κατανάλωσης συγκεκριμένων χαπιών για απώλεια βάρους, η ψυχολογική του κατάσταση ήταν επικίνδυνη τόσο για τον ίδιο όσο και για τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω του. 

Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και έπρεπε να πάω σε γιατρό, να πάρω φάρμακα και να κάτσω σπίτι, με στήριξε και μου είπε: εμείς σε περιμένουμε να γίνεις καλά, γιατί σε πιστεύουμε. Είναι λίγοι οι παρουσιαστές και πρέπει να το καταλάβουν αυτό τα κανάλια και να επενδύσουν σε αυτούς όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά”, είπε ο παρουσιαστής. 

Κατόπιν, εξομολογήθηκε: “Το μόνο μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αυτό που με ενοχλεί, είναι το θέμα των κιλών μου. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Εμένα μου γύρισε όλη αυτή η ιστορία, που την έχω πει δημοσίως, με τα χάπια που πήρα. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή που θα ήμουν στη φυλακή ή που θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω, σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά και περνάει ο κάθε ανόητος και σου λέει, “πως έγινες έτσι, σαν ελέφαντας”. Σταμάτα ρε φίλε γιατί δε ξέρεις τι έχω περάσει, δε ξέρεις τι έχει συμβεί για να τα έχω πάρει αυτά τα κιλά και σε τι ψυχολογική κατάσταση με βρίσκεις. Πλαστικός χειρουργός μου είπε να πάρω αυτά τα χάπια αλλά να μην πω ότι μου τα έδωσε αυτός και όταν πήγα στο φαρμακείο μου τα έδιναν με το ζόρι [...] Αν δεν ήταν η Νάνσυ, που πάλι καλά που δεν της έκανα και κανένα μεγάλο κακό, κόντεψα να της κάνω κακό. Φαντάσου που είναι δικός μου άνθρωπος. Αν δεν ήταν η Νάνσυ να μου πει να τα σταματήσω, δε ξέρω τι θα είχε συμβεί. Θα είχα πολύ δύσκολο τέλος από αυτή την ιστορία χωρίς να το καταλάβω. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν καλό γιατί μου έκοβε την πείνα, μια χαρά πήγαινα, αλλά δεν ήμουν καλά”. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο (39:00).
 

Tags γρηγορης αρναουτογλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0872 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3035 s // Total time: 2.3906 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X