Έλενα Ευσταθίου: Η επικοινωνία με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου μετά τη διαδικτυακή τους κόντρα


Έλενα Ευσταθίου: Η επικοινωνία με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου μετά τη διαδικτυακή τους κόντρα

Η αποκάλυψη της ηθοποιού on camera.   

Πριν από δέκα περίπου μήνες, η Έλενα Ευσταθίου με αφορμή την προβολή της σχέσης του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στα ελληνικά και κυπριακά media έκανε μία ανάρτηση στα social media “φωτογραφίζοντας” το ζευγάρι και σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την υπερέκθεσή τους. 

Διαβάστε ακόμα: Κόντρα στην κυπριακή showbiz ανάμεσα σε Μαυρίκιο Μαυρικίου και Έλενα Ευσταθίου!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε μέσω ανάρτησης στον δικό του λογαριασμό στο post της ηθοποιού και αντάλλαξαν κάποια λόγια τα οποία απασχόλησαν έντονα εκείνες τις ημέρες τα media του νησιού. 

Η Ευσταθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, όπου κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό λέγοντας: “Φυσικά και μιλήσαμε (με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου). Ήμουν και καλεσμένη στον γάμο, αλλά δεν μπορούσα να πάω γιατί είχα δουλειά. Εντάξει, το παιδί μια χαρά. Αφού έτσι θέλει να πορεύεται, δικαίωμά του. Είναι πολύ ταλαντούχος στο κομμάτι που ασχολείται, έχει εξαιρετική φωνή. Εγώ διαφωνώ για τον τρόπο που προβάλλει προς τα έξω κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα δικαίωμα του, απλά εγώ μπορώ να εκφέρω την άποψή μου όπως την εκφέρω για πολλά πράγματα”. 
 

Tags έλενα ευσταθίου, μαυρικιος μαυρικιου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0240 s // Total time: 0.0244 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X