Πως η Αστρολογία βοηθάει στη ζωή σου;


Πως η Αστρολογία βοηθάει στη ζωή σου;

Μάθε πως επηρεάζει όλες τις εκφάνσεις της ζωής και της προσωπικότητάς σου.   

Η Αστρολογία έχει τις ρίζες της από αρκετούς αιώνες πριν και αφορά αρκετά εκατομμύρια κόσμου που ασχολούνται πιο ενεργά και εις βάθος με την πρακτική αυτή. 

Η Βάσια Κόντη πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα εισαγωγικό σεμινάριο Αστρολογίας μαζί με το educational group της Εναλλακτικής Παιδείας – Αστροπαιδείας, τη μόνη σχολή εγκεκριμένη από το Υπουργείο παιδείας Ελλαδος για προγραμματα σπουδων Αστρολογιας, προκειμένου να απαντηθούν κάποια βασικά ερωτήματα που εγείρουν το ενδιαφέρον για όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή και να κατανοήσουν καλύτερα την Αστρολογία και τις μεθόδους της. 

Ο τρόπος που βοηθάει σε διάφορες πτυχές της ζωής μας, όπως για παράδειγμα στον συναισθηματικό τομέα, στα επαγγελματικά και οικονομικά μας καθώς επίσης και στον τρόπο που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας. 

Σημαντικό κομμάτι είναι ο γενέθλιος χάρτης και στο πως μας οδηγεί να διαχειριστούμε διάφορες καταστάσεις στη ζωή μας καθώς και το προσωπικό ωροσκόπιο κάθε ατόμου που με την ανάλυσή του μπορούμε να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας επιζητώντας την πρόοδο. 

Παράλληλα, η γνώση των μελλοντικών τάσεων μέσω των προβλεπτικών συστημάτων, μας βοηθά να είμαστε πιο έτοιμοι απέναντι σε προκλήσεις αλλά και εύνοιες. Και φυσικά η γνώση, μας δίνει χαρά, γιατί κατανοούμε καλύτερα τη ζωή μας και τους ανθρώπους γύρω μας.

Σημαντικός τομέας που θα επισημανθεί από την κα Κόντη είναι η θεραπευτική εμπλοκή της Αστρολογίας η οποία επιτρέπει την κατανόηση της ιδιοσυστασίας του ατόμου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 3:00 μ.μ. στη σχολή AENAO Yoga Inco Dance by Diana, στη Λεμεσό. Λόγω περιορισμού των θέσεων, προαπαιτείται κράτηση στο τηλέφωνο 96110187 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στο info@enallaktikipaideia.com 

Σχετικά social media accounts: 

Facebook:

Εναλλακτική Παιδεία-Αστροπαιδεία

Event Page: Η χρησιμότητα της Αστρολογίας στη ζωή μας

AENAO Yoga Inco Dance by Diana.

Instagram: 

@enallaktikipaideia

@buddha_original_shop_online

Tags σεμιναριο αστρολογιας, βασια κοντη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1600 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2337 s // Total time: 3.3936 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X