Η Jennifer Aniston συγκλονίζει μιλώντας για τις προσπάθειες της να αποκτήσει παιδί 


Η Jennifer Aniston συγκλονίζει μιλώντας για τις προσπάθειες της να αποκτήσει παιδί 

“Έκανα τα πάντα… Το πλοίο έχει σαλπάρει”  

Μιλώντας για πρώτη φορά για την εμπειρία της με την εξωσωματική γονιμοποίηση σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο Allure, η Jennifer Aniston εξέφρασε ότι δεν μετανιώνει για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά το ταξίδι της υπογονιμότητας “πριν από αρκετά χρόνια”.

Εδώ είμαι σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει”, είπε, προσθέτοντας, “Η αλήθεια είναι πως νιώθω ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχουν πλέον τα: μπορώ; ίσως, ίσως. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια”, επεσήμανε.

Από την άλλη, αναφέρθηκε στον πόνο που της προκαλούσαν όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως δεν ήθελε να κάνει παιδί εξαιτίας της καριέρας της. “Θεός φυλάξει αν μια γυναίκα είναι επιτυχημένη και δεν έχει παιδί. Και ο λόγος που ο σύζυγός μου με άφησε, γιατί χωρίσαμε και τελείωσε ο γάμος μας ήταν γιατί δεν του έδινα παιδί. Ήταν απόλυτα ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο”, είπε χαρακτηριστικά. Διαβάστε στη madamefigaro.cy τη συγκλονιστική συνέντευξη της Jennifer Aniston και τις αποκαλύψεις που έκανε για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί.
 

Tags jennifer aniston, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9903 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3810 s // Total time: 3.3713 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X