Αυτό είναι το ποσό που έπρεπε να πληρώνει κάθε μήνα ο Μαραντίνης σε διατροφή!


Αυτό είναι το ποσό που έπρεπε να πληρώνει κάθε μήνα ο Μαραντίνης σε διατροφή!

Ο εκνευρισμός του τραγουδιστή στο άκουσμα της ποινής του   

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν χθες, 4 Οκτωβρίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου προκειμένου να διευθετήσουν δια της νομικής οδού το ζήτημα της διατροφής των δύο τους παιδιών καθώς όπως λέχθηκε, ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε κατά συρροή το σύνολο των χρημάτων που έχει οριστεί.

Το δικαστήριο πρότεινε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TLive και της δημοσιογράφου που βρέθηκε εκεί, ο τραγουδιστής έδειξε εκνευρισμένος στο άκουσμα της απόφασης, καθώς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

Κατόπιν, όπως λέχθηκε, ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει πρόθεση να καταβάλει ολόκληρο το χρηματικό ποσό που εκκρεμεί, ενώ δεν περίμενε να πάρει τέτοια έκθεση η υπόθεση. 

Όπως διαβάζουμε το ποσό που κατέβαλλε κάθε μήνα ο τραγουδιστής μετά το διαζύγιο ανερχόταν στις 4.000 ευρώ ενώ μετά την πανδημία και λόγω της κρίσης έγινε ένας μεταξύ τους διακανονισμός και το ποσό μειώθηκε στις 2.000 ευρώ. 

Η παρουσιάστρια ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της δεν κατέβαλε το οφειλόμενο ποσό με την ίδια να αναγκάζεται να δανείζεται χρήματα από τον πατέρα της και έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. 
 

Tags θοδωρής μαραντίνης, σισσυ χρηστιδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6337 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3880 s // Total time: 3.0218 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X