Κλέλια Γιασεμίδου: Τα δυο προϊόντα μακιγιάζ που λατρεύει να χρησιμοποιεί αυτή την περίοδο


Κλέλια Γιασεμίδου: Τα δυο προϊόντα μακιγιάζ που λατρεύει να χρησιμοποιεί αυτή την περίοδο

Το κονσίλερ και η μάσκαρα που της χαρίζουν εντυπωσιακό makeup look. 

Διανύει μια από τις ομορφότερες φάσης της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της, Πέτρο Αθανασίου. Ο λόγος για την Κλέλια Γιασεμίδου η οποία μόλις μας αποκάλυψε τα προϊόντα μακιγιάζ που λατρεύει να χρησιμοποιεί.

Το γνωστό fashion girl στην καθημερινότητα της επιλέγει το natural makeup look όπου σε κάποιες περιπτώσεις δίνει ένταση με ένα κραγιόν σε φούξια ή κόκκινη απόχρωση.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αγαπημένη της μασκάρα αλλά και κονσίλερ.

Η μασκάρα λοιπόν που εφαρμόζει στις βλεφαρίδες της είναι η L’ Oreal Paris Pro XXL Lift που είναι εμπνευσμένη από τα ινστιτούτα αισθητικής για εντυπωσιακό όγκο, γύρισμα και μήκος σε 2 γρήγορα και εύκολα βήματα. Πρώτο βήμα, χρησιμοποίησε το ίσιο πινέλο για έως και 17x όγκο και στη συνέχεια το κυρτό πινέλο για εφέ ανύψωσης 20 μοιρών.

Τέλος, το κονσίλερ που επιλέγει είναι το Instant Eraser Age Rewind με σφουγγαράκι της Maybelline New York για τέλεια κάλυψη με ένα πέρασμα.

Το μόνο κονσίλερ με ενσωματωμένο σφουγγαράκι κάνει τους μαύρους κύκλους και οποιοδήποτε σημάδι θέλεις να κρύψεις παρελθόν.

Tags beauty, makeup, MASCARA, CONCEALER, Ομορφια, Μακιγιαζ, ΚΟΝΣΙΛΕΡ, μασκαρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0345 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3439 s // Total time: 2.3784 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X