Η μητέρα τετραδύμων που συγκινεί ζητώντας τη στήριξη του κράτους που παραμένει απόν! [βίντεο]


Η μητέρα τετραδύμων που συγκινεί ζητώντας τη στήριξη του κράτους που παραμένει απόν! [βίντεο]

Η εκ βαθέων εξομολόγησή της στο “Πρωτοσέλιδο”.   

Μία συγκινητική κατάθεση ψυχής έκανε νεαρή μητέρα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Πρωτοσέλιδο” και στη δημοσιογράφο Γαβριέλλα Ζάρτηλα, που ανέδειξαν το θέμα το πρωί της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου. 

Η Χρύσω Καζαντζή, μητέρα τετραδύμων ζητάει τη συμβολή του κράτους προκειμένου να καταφέρει να μεγαλώσει τα παιδιά της, ωστόσο, βρίσκει εμπόδια στην παροχή στήριξης από τους αρμόδιους φορείς. 

Η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά: “Κανένας δεν ήρθε να ρωτήσει “όντως αποκτηθήκαν τετράδυμα στην Κύπρο;” […] Έψαξα το νομοθετικό πλαίσιο να δω που υπάρχει η εξαίρεση για τα τετράδυμα. Ήταν μόνο το ωφέλιμα των 7.700 ευρώ. Και σου λένε ότι με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις και κοπέλα, μπορείς να πάρεις και αυτοκίνητο… Έπρεπε να πάρω mini van για να βάλω τα μωρά μου μέσα. Έδωσα 17.000 για να πάρω αυτοκίνητο… Πρέπει να μείνω σπίτι για να μπορέσω να δικαιούμαι οτιδήποτε […] Σε κάνουν να είσαι επαίτης για κάτι που έπρεπε να το παρέχουν απλόχερα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι προσέφερα στο κράτος τέσσερις πολίτες”. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, γαβριελλα ζαρτηλα, χρυσω καζαντζη, τετραδυμα, επικαιροτητα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2547 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2549 s // Total time: 3.5096 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X