Χρήστος Μιχάλαρος: Η περιπέτεια που έζησε σε πρόσφατο ταξίδι του - "Με άφησε χωρίς ρούχα" [εικόνα]


Χρήστος Μιχάλαρος: Η περιπέτεια που έζησε σε πρόσφατο ταξίδι του - "Με άφησε χωρίς ρούχα" [εικόνα]

Η ιστορία που μοιράστηκε μαζί μας. 

Την αναποδιά που είχε ο Χρήστος Μιχάλαρος μας αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, το βράδυ της Πέμπτης, 22 Σεπτεμβρίου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, “Μεσημέρι και Κάτι”, που προβάλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, εξιστόρησε με story του την όλη περιπέτεια που έζησε σε πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι του.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μιχάλαρος ταξίδεψε στο Στρασβούργο αλλά η βαλίτσα του, δεν είχε φθάσει μαζί του στον προορισμό, αφήνοντάς τον... με άδεια χέρια.

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Μιχάλαρος: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του στο Στρασβούργο [εικόνες]

Στο instastory ο παρουσιαστής μας ενημέρωσε με τα ακόλουθα: “Αυτή είναι η βαλίτσα μου. Αφού ταξίδεψε ανάμεσα σε Λάρνακα – Βελιγράδι – Παρίσι, μετά από 10 ημέρες και αφού με άφησε χωρίς ρούχα και εξοπλισμό στο πρόσφατο επαγγελματικό μου ταξίδι στο Στρασβούργο,επέστρεψε ακέραια στο σπίτι. Ζωάρα. Γίνε κι εσύ σαν τη βαλίτσα μου. Ταξιδιάρα ψυχή”.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο ilovestyle.com, ο ίδιος μας αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κάνει έξοδα περίπου 500 ευρώ, περνώντας έτσι όλη του την ημέρα σε καταστήματα, προκειμένου να βρει ρούχα, σε μια πόλη που δεν είχε επισκεφθεί ξανά.

Το τραγικό της υπόθεσης ωστόσο, είναι πως προσπαθώντας να επικοινωνήσει με την αεροπορική του εταιρία αντιμετώπισε μεγάλη αδιαφορία με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο “σκοτάδι” επι 10 ημέρες και να έχει χάσει κάθε ελπίδα…μαζί με τη βαλίτσα.

Πλέον πιστεύει ότι η αγαπημένη του βαλίτσα θα έχει να του διηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες από τα όσα έζησε μακριά του. Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, χρηστος μιχαλαρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7605 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4641 s // Total time: 3.2246 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X