Όταν το διαδίκτυο μπορεί να γίνει πραγματικά… τρομακτικό!


Όταν το διαδίκτυο μπορεί να γίνει πραγματικά… τρομακτικό!

Ένας “ακήρυχτος πόλεμος” που ταράζει τα νερά.   

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, διευκολύνοντάς τις, τις περισσότερες φορές χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως κάποιες πτυχές της δεν ελλοχεύουν κινδύνους, ακόμα και για εκείνους που είναι βαθιά γνώστες του αντικειμένου. 

Ένα cyber thriller που αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτή την τρομακτική εκδοχή της τεχνολογικής εξέλιξης έρχεται στις οθόνες μας από το Νοvacinema4 στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα. 

Ο λόγος για τη σειρά “The Undeclared War”, η οποία αποτελείται από 6 επεισόδια και πρόκειται για ένα θρίλερ στο κοντινό μέλλον της Βρετανίας, καθώς διαδραματίζεται το 2024 και έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Peter Kosminsky.

Η ταινία εκτυλίσσεται στη Βρετανία μετά την πανδημία το 2024 και ακολουθεί μια ομάδα αναλυτών δεδομένων που εργάζονται στο GCHQ που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μια πιθανή κυβερνοεπίθεση στο ηλεκτρικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια μιας τριετούς ερευνητικής διαδικασίας, ο Kosminsky και η ομάδα του απέκτησαν πρόσβαση στη βιομηχανία κυβερνοασφάλειας και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για να εξασφαλίσουν ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ρεαλιστική εικόνα της απειλής που συνιστά το κυβερνοέγκλημα για τον δυτικό κόσμο.

Το 2024, το The Undeclared War παρακολουθεί μια ηγετική ομάδα αναλυτών που είναι θαμμένοι στην καρδιά του GCHQ, που εργάζονται κρυφά για να αποτρέψουν μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει εκλογών. Το συνηθισμένο stress test της διαδικτυακής υποδομής πάει στραβά. Η 21χρονη ασκούμενη στο GCHQ Saara Parvin, την οποία υποδύεται η Hannah Khalique-Brown βρίσκεται ξαφνικά να λειτουργεί στα αόρατα σύνορα του κυβερνοπολέμου υψηλού κινδύνου.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι γάτας και ποντικιού, η Saara και η ομάδα του GCHQ πρέπει να προσπαθήσουν να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά και να προλάβουν κάθε κρυφή κίνηση των αντιπάλων τους. Το ρολόι χτυπάει καθώς μια μάχη με υψηλά πονταρίσματα και απρόβλεπτους εχθρούς λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου online, με πολύ πραγματικές συνέπειες. 


 

Tags The Undeclared War,nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 3.8206 s (284 Queries.) // Parse time: 0.2739 s // Total time: 4.0945 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X