Παντρεύεσαι; 10 top θεραπείες πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας από την κλινική Ananeosis!


Παντρεύεσαι; 10 top θεραπείες πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας από την κλινική Ananeosis!

Η Μαρία Χριστοφή, αισθητικός και η Δρ Κατερίνα Παττίχη, εξειδικευμένη στην ιατρική αισθητική και την αντιγήρανση σου λένε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.  

Αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, αυτό που σίγουρα επιθυμείς είναι να λάμπεις την ημέρα του γάμου σου. Πιο κάτω θα βρεις ιδανικές θεραπείες που προσφέρει η κλινική Ananeosis και θα σου προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

1. COOLIFTING 

Το "Όπλο ομορφιάς!"  Ένας μοναδικός συνδυασμός ψυχρής ροής CO2  με υψηλή πίεση μαζί με τα συστατικά υαλουρονικού οξέος και πολυβιταμινών που διεισδύουν στο δέρμα προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία άμεσης βαθιάς ενυδάτωσης και ισχυρής τόνωσης. Είναι η πιο θεαματική και γρήγορη θεραπεία λίφτινγκ προσώπου για να αψηφήσετε τον χρόνο που περνάει: 5 λεπτά για να αφαιρέσετε 10 χρόνια.

2. JETPEEL 3V – TRANSDERMAL INFUSION – EXFOLIATION – PEELING 

Η συσκευή JetPeel χρησιμοποιεί μια νέα προσέγγιση στη διαδερμική θεραπεία που οδηγεί την αισθητική και δερματολογική φροντίδα σε νέα ύψη αριστείας και άνεσης. Η θεραπεία είναι 100% μη επεμβατική και άνετη, και παρέχει στον ασθενή μια απροσδόκητα χαλαρωτική εμπειρία που δεν απαιτεί επούλωση ή χρόνο ανάρρωσης και προσφέρει ορατά αποτελέσματα την ίδια μέρα.

3. BTL EXILIS ULTRA 360  

Αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις θεραπείες σύσφιξης. Είναι η πρώτη μη επεμβατική συσκευή που παράγει ταυτόχρονα ενέργειες υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων για τη μείωση ρυτίδων και για ανάπλαση του δέρματος. Επιστημονικά αποδεδειγμένο από κορυφαίους επιστήμονες του χώρου, το σύστημα αυτό είναι μια πραγματική επανάσταση.

4. AQUADERM +

Ξεχάστε τον κλασικό καθαρισμό προσώπου και ανακαλύψτε και εσείς το Αquaderm+, τη θεραπεία που προτιμούν οι stars του Hollywood πριν βγουν στο κόκκινο χαλί. Η μη επεμβατική θεραπεία Αquaderm+ συνδυάζει απαλή και αποτελεσματική μικροδερμοαπόξεση και θρέψη του δέρματος  με τη βοήθεια φρουτοξέων, όπως ΑΗΑ (γλυκολικό οξύ), ΒΗΑ (σαλικιλικό οξύ), PHA (πολυδροξύ) σε συνδυασμό με θρεπτικά συστατικά, όπως βλαστοκύτταρα, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, βιταμίνες και συμπλέγματα τους.

5. FACE PALP 

Εμπνευσμένο από 2 τεχνικές αναγνωρισμένες σε παγκόσμιο επίπεδο, το  Face Palp προσφέρει χειροκίνητο μασάζ Lift & Roll και εξειδικευμένη μάλαξη. Η θεραπεία Face Palp βοηθά στην εξάλειψη της συσσώρευσης του περιττού λίπους και υγρών στο διπλοσάγονο. Γεμίζει επίσης τις ρυτίδες και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου.

6. DOUBLO GOLD HIFU

Το Doublo Gold HIFU είναι η τελευταία γενιά τεχνολογίας υψηλής έντασης εστιασμένων υπερήχων (HIFU). Προσφέρει εστιασμένη θερμική ενέργεια στα διάφορα στρώματα του δέρματος, φτάνοντας με ασφάλεια στο SMAS (Superficial Musculoaponeurotic System), για να προωθήσει την αναγέννηση του κολλαγόνου προσφέροντας έτσι τη μη επεμβατική και χωρίς χρόνο αποθεραπείας ανόρθωση (lifting) του προσώπου.

7. ENDOSPHERES THERAPY 

Μέσω ενός κυλίνδρου που αποτελείται από 55 σφαίρες σιλικόνης, το Endosphères δημιουργεί μηχανικές δονήσεις χαμηλής συχνότητας. Αυτό δρα στις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας: λεμφική στάση, κατακράτηση υγρών και συσσώρευση λιποκυττάρων. Η θεραπεία λειτουργεί κάτω από το δέρμα για να εξασφαλίσει τόνο, ελαστικότητα και σχήμα, για να αντιμετωπίσει τους μαύρους κύκλους και για να μειώσει τις σακούλες στα μάτια. Η θεραπεία έχει άμεση επίδραση στον ευαίσθητο ιστό του προσώπου σας. Επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος για να αναζωογονήσει τις κουρασμένες, θαμπές ή χαλασμένες επιδερμίδες και να αφυπνίσει ξανά τη φυσική σας ομορφιά.

8. Μασάζ προσώπου και σώματος

Σίγουρα ένα μασάζ πριν από τον γάμο επιβάλλεται! Βοηθάει στην προώθηση του υγιούς δέρματος, ενώ χαλαρώνει τους μύες τους προσώπου αλλά και του σώματος. Η χαλαρωτική και αναζωογονητική του δράση θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα όπως παράλληλα θα δείτε άμεσα αποτελέσματα στην όψη του δέρματος σας! 

9. Μανικιούρ – Πεντικιούρ 

Η κλινική ANANEOSIS ακολουθεί μια σειρά περιποίησης χεριών και ποδιών που είναι η πρώτη και μοναδική σειρά επιστημονικής μελέτης καθώς αναγάγει τα μανικιούρ – πεντικιούρ σε μια ολοκληρωμένη θεραπευτική εμπειρία!

10. Μακιγιάζ

Το μακιγιάζ αποτελούσε και αποτελεί ένα καθοριστικό και αναπόσπαστο κομμάτι της νυφικής και μη, γυναικείας εμφάνισης. Τονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου και ολοκληρώνει το look,  δίνοντας την τελική πινελιά σε μια νύφη. Το πιο σημαντικό για κάθε νύφη είναι να νιώθει όμορφη, ξεχωριστή αλλά και παράλληλα να είναι και ο εαυτός της. Στην κλινική ANANEOSIS θα βρεις τους κατάλληλους ειδικούς στους οποίους μπορείς να αφεθείς στα χέρια τους και θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις για εκείνη την ημέρα και να δείχνεις πραγματικά όπως το ονειρευόσουν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε με την Δρ Κατερίνα Παττίχη στο τηλέφωνο 25347347.

Διεύθυνση κλινικής: Τακίτου 8, 3075 Λεμεσός

Email: [email protected]

www.ananeosis.com.cy 
 

Tags κλινικη ananeosis, Ομορφια, θεραπειες, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3215 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2877 s // Total time: 2.6092 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X