Έλενα Ανδρέου: Πόζαρε με μίνι εφαρμοστό φόρεμα στις διακοπές της και είδαμε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!


Έλενα Ανδρέου: Πόζαρε με μίνι εφαρμοστό φόρεμα στις διακοπές της και είδαμε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στον γάμο της με τον Σταύρο Κωνσταντίνου.   

Διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει αυτό το διάστημα η εγκυμονούσα Έλενα Ανδρέου η οποία βρίσκεται για διακοπές με τον σύζυγό της, Σταύρο Κωνσταντίνου, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Ανδρέου: Ποζάρει με μαγιό χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! [εικόνες]

Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων του νησιού, χθες, 16 Αυγούστου σε βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα μίνι, εφαρμοστό φόρεμα σε μία bright πορτοκαλί απόχρωση που αποτελεί τάση για το φετινό καλοκαίρι και μας δείχνει παράλληλα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα διανύοντας το δεύτερο τρίμηνο της κύησής της. 

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης στις αρχές Ιουλίου μέσω instagram, γράφοντας: “Αγάπη μου… Ζωή μου, σε ευχαριστώ για το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου! Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια σε παντρεύτηκα και αυτό ήταν το όνειρο μας! Σήμερα, την ίδια ημερομηνία με κάνεις τόσο χαρούμενο και το όνειρο μας βγήκε! Σε λατρεύω ψυχή μου! Χρόνια μας πολλά και τα καλύτερα έρχονται με αυτό το πλασματάκι!! Σ’ αγαπώ πολύ και θα είμαι πάντα δίπλα σας στα εύκολα και στα δύσκολα της Ζωής, πάντα με χαμόγελο”. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.
 

Tags Σταύρος κωνσταντίνου, Ελενα Ανδρεου, διασημοι, εγκυος, εγκυμοσύνη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6971 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4176 s // Total time: 3.1147 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X