Σπύρος Μπιμπίλας: Κινείται νομικά εναντίον του εκκλησιαστική ιστοσελίδα για προσβολή της Παναγίας


Σπύρος Μπιμπίλας: Κινείται νομικά εναντίον του εκκλησιαστική ιστοσελίδα για προσβολή της Παναγίας

\"Αν προσβάλλονται δε με αφορά\".

"Μπλεξίματα" με εκκλησιαστική ιστοσελίδα, έχει τις τελευταίες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιας και η ιστοσελίδα ekklisiaonline, κινείται νομικά εναντίον του. 

 Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Facebook, στην οποία σχετίζει την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό. 

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

Η ekklisiaonline,gr, αναφέρει τα ακόλουθα: "Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα".

Από την άλλη η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα, δεν άργησε να έρθει, με τον ίδιο, μιλώντας στην εφημερίδα “On Time” και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα να αναφέρει τα εξής: "Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω. Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη".

Tags σπυρος μπιμπιλας. διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0958 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2922 s // Total time: 2.3881 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X