Dan Aykroyd: Η κόρη του συμμετέχει στο sequel “Ghostbusters” 37χρόνια αφότου πρωταγωνίστησε εκείνος


Dan Aykroyd: Η κόρη του συμμετέχει στο sequel “Ghostbusters” 37χρόνια αφότου πρωταγωνίστησε εκείνος

Η επιστροφή της ταινίας έγινε... οικογενειακή υπόθεση.  

Η πρώτη ταινία Ghostbusters βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1984 με πρωταγωνιστή ανάμεσα σε άλλους τον Dan Aykroyd

37 χρόνια αργότερα και η κωμική ταινία περιπέτειας επιστρέφει στο σινεμά με κάποιους εκ των πρωταγωνιστών παλιούς γνώριμους ανάμεσά τους και ο Bill Murray.

Εκπληκτικό και ταυτόχρονα συγκινητικό είναι το γεγονός ότι στην ταινία “Ghostbusters: Afterlife”, συμμετέχει η κόρη του Dan Aykroyd, ενός εκ των πρωταγωνιστών πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες. Πρόκειται για μία από τις τρεις κόρες του ηθοποιού και έχει μία μικρή συμμετοχή στην ταινία, περίπου στα μισά της διάρκειας και ο ρόλος αυτός είναι ο μεγαλύτερος που έχει κάνει μέχρι στιγμής σε ταινία μεγάλου μήκους. 

Η οικογενειακή εμπλοκή δεν σταματάει, ωστόσο, εδώ καθώς την ταινία σκηνοθετεί ο Jason Reitman, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον πατέρα του, Ivan Reitman που είχε σκηνοθετήσει τις δύο πρώτες ταινίες της δεκαετία του ‘80. 

Η ταινία “Ghostbusters: Afterlife” κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου, στις 22:00 από το Novacinema1 και παρουσιάζει την τρίτη γενιά των Ghostbusters. Μία μητέρα φτάνει με τα δύο της παιδιά σε μία μικρή πόλη και γρήγορα οι τρεις τους ανακαλύπτουν τη σχέση τους με τους αρχικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε πίσω ο παππούς τους σε μία κωμική και παράλληλα περιπετειώδη πλοκή. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Carrie Coon, Paul Rudd και Finn Wolfhard. Δείτε εδώ το σχετικό trailer. 

Tags nova cyprus, πρεμιέρα, Ghostbusters


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0073 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0347 s // Total time: 0.0420 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X