Meghan Markle: Το μυστικό τις για ένα ανάλαφρο χτένισμα με τέλειες μπούκλες


Meghan Markle: Το μυστικό τις για ένα ανάλαφρο χτένισμα με τέλειες μπούκλες

Πώς να πετύχεις λείες και λαμπερές μπούκλες.

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης εθεάθησαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στο πλαίσιο της εκδήλωσης Global Citizen Live. Το ζευγάρι περπάτησε στους δρόμους της μεγαλούπολης συγκεντρώνοντας τα φλας των φωτογράφων σαν μαγνήτης, ενώ το βλέμμα μας δεν γινόταν να μην πέσει στα μαλλιά της Meghan.

H Δούκισσα έχει πάντα πολύ περιποιημένα χτενίσματα, όχι μόνο με την πολύτιμη βοήθεια των καλύτερων επαγγελματιών που επιμελούνται την κόμη της καθημερινά, αλλά και λόγω του DNA της, χάρη στο οποίο έχει από τη φύση της πολύ πλούσια, υγιή και δυνατά μαλλιά. 

Πάντα καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα και την προσοχή όλων των beauty addicts σε αυτά, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς κάνει για να έχει πάντα τόσο λαμπερά μαλλιά. 

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη είχε χαλαρές μπούκλες και χωρίστρα στη μέση, ενώ τα μαλλιά φαίνονταν πολύ λεία και στιλπνά.

Δες το hair look της:

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να πετύχεις ένα παρόμοιο hairstyle και να αποφύγεις το βαρύ αποτέλεσμα που κάνεις με το ψαλίδι και που έχει ως αποτέλεσμα πολύ σφιχτές μπούκλες, σού αποκαλύπτουμε ένα μικρό μυστικό για να αποκτήσεις κι εσύ το χαλαρό χτένισμα της Meghan.

Αφού περιποιηθείς τα μαλλιά σου όπως κάνεις συνήθως με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας και styling, πέρασέ τους οπωσδήποτε ένα θερμοπροστατευτικό spray. Χώρισε τα μαλλιά σου σε μικρότερα τμήματα και χρησιμοποιήσε το ψαλίδι για μπούκλες, ή ακόμα καλύτερα, την ισιωτική σου, για να δημιουργήσεις μπούκλες σε κάθε τούφα. Το μυστικό για να μη βγουν σφιχτές και στημένες είναι να αφήσεις το σίδερο λιγότερη ώρα στα μαλλιά σου, ίσα ίσα μέχρι να ζεσταθεί λίγο η κάθε τούφα. Όταν τελειώσεις με τα όλα τα μαλλιά και αφού κρυώσουν, ψέκασέ τα με ένα spray κρατήματος και χτένισέ τα απαλά με μια βούρτσα. Με αυτόν τον τρόπο θα τους χαρίσεις μια όμορφη, ανάλαφρη κίνηση κάνοντάς τα λεία, απαλά και καλοχτενισμένα ενώ θα “χαλάσεις” τις στιλιζαρισμένες μπούκλες. Τέλος, ξαναψέκασε με ελάχιστο spray κρατήματος για να σταθεροποιήσεις το χαλαρό αυτό αποτέλεσμα.

Πηγή: Madame Figaro

Photo Credits: instagram / @meghanmarkle_official

Tags Meghan Markle, wavy, beauty, hair, μαλλιά, ΜΠΟΥΚΛΕΣ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3736 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3815 s // Total time: 2.7551 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X