Ταινίες με θέμα τον γάμο που θα σου δώσουν inspo!


Ταινίες με θέμα τον γάμο που θα σου δώσουν inspo!

Ότι χρειάζεσαι για να εμπνευστείς και να υιοθετήσεις ιδέες.   

Έμπνευση για το γάμο σου μέσα από ταινίες που άφησαν εποχή. Όσον αφορά στη διοργάνωση του γάμου σου οι πηγές για έμπνευση και δημιουργικότητα είναι πάρα πολλές. Τι καλύτερο λοιπόν να αντλήσεις έμπνευση για τον δικό σου γάμο μέσα από διάφορες ταινίες με θέμα τον γάμο;

Διαβάστε ακόμα: Ιδέες για να οργανώσετε το bachelorette πάρτι σας! 

1. 27 Dresses

Αναμφίβολα, είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες με θέμα τον γάμο. Η πρωταγωνίστρια, Jane έχει γίνει παράνυμφος σε 27 γάμους εξου και το όνομα της ταινίας τα 27 μοναδικά φορέματα που έχει φορέσει σε κάθε γάμο. Σαφώς, στο τέλος η ίδια η Jane βρίσκει τη δική της αγάπη και η ταινία τελειώνει πως αλλιώς; Με έναν γάμο!

2. Bride Wars

Μια ταινία με πρωταγωνίστριες την Katy Hudson και την  και την Anne Hathaway όπου οι δυο αυτές κολλητές από μικρή ηλικία έχουν σχεδιάσει και οραματιστεί στο μυαλό τους τον δικό τους  λαμπερό γάμο. Όταν έρχεται λοιπόν αυτή η στιγμή συνεπώς υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους… παρόλα αυτά η αδελφική φιλία που έχουν θα αψηφήσει το κάθε εμπόδιο.

3. Sex and the City

Σαφώς, δεν θα μπορούσα να παραλείψω μια από τις καλύτερες ταινίες. H Carrie επιτέλους παντρεύεται τον Μr Big ή και όχι; Μια ρομαντική ταινία που αξίζει να δεις όχι μόνο για την πλοκή αλλά και για τις στιλιστικές επιλογές που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν.

Μην ξεχάσεις σε αυτή την πλοήγηση σου να έχεις και pop corn για να γίνει η όλη εμπειρία ακόμη πιο απολαυστική!

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags Γαμος, οργανωση, πολυ στυλιανου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1380 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2558 s // Total time: 2.3938 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X