Ανδρέας Φυλακτού: Η ανάρτηση "βόμβα μεγατόνων" που έκανε για την καταδικαστική απόφαση στον Δημήτρη Λιγνάδη


Ανδρέας Φυλακτού: Η ανάρτηση "βόμβα μεγατόνων" που έκανε για την καταδικαστική απόφαση στον Δημήτρη Λιγνάδη

\"Για να δούμε τώρα τι θα πράξει η κυπριακή δικαιοσύνη για τον εγχώριο επίδοξο μιμητή...\"

Ένοχος κρίθηκε κατά πλειοψηφία ο Δημήτρης Λιγνάδης το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιουλίου για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ανδρών μετά από απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Παρόντες στο δικαστήριο ήταν και οι τρεις καταγγέλλοντες που ξέσπασαν σε λυγμούς με την ανακοίνωση της απόφασης. Ο σκηνοθέτης άκουσε την απόφαση αμίλητος ενώ σε λίγο αναμένεται η τελική ετυμηγορία.

Πολλά επώνυμα πρόσωπα της showbiz σχολίασαν την καταδικαστική απόφαση και ένας από αυτούς ήταν και ο Κύπριος ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού όπου στο παρελθόν αποκάλυψε πως είχε και αυτός μια άσχημη εμπειρία από συνάντηση που είχε με τον σκηνοθέτη όπου τον παρενόχλησε. 

Ο ηθοποιός έγραψε για τον Δημήτρη Λιγνάδη τα πιο κάτω λόγια και έριξε βόμβα μεγατόνων για άνθρωπο του ΘΟΚ ."Ο Δημήτρης Λιγνάδης ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, πρώην καθηγητής της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και πρώην καθηγητής Αρσακείου, ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ΕΝΟΧΟΣ από την ελληνική δικαιοσύνη για δύο βιασμούς. Για να δούμε τώρα τι θα πράξει η κυπριακή δικαιοσύνη για τον εγχώριο επίδοξο μιμητή και νταβατζή του. Η υπόθεση ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ όσο ήταν καθηγητής σε σχολείο είναι στα δικαστήρια. Όσο αφορά την δράση του στον ΘΟΚ μην ανησυχείτε και έχουν ήδη επιβραβευθεί όσοι τον κάλυπταν και του έδιναν το ελεύθερο να δρα ανεπηρέαστα". 

 

 

Tags δημητρης λιγναδης, Ανδρέας Φυλακτού, βιασμος, παρενοχληση, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1524 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3687 s // Total time: 2.5211 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X