Νίκη Δραγούμη: Το boho-chic bridal beauty look της


Νίκη Δραγούμη: Το boho-chic bridal beauty look της

Η ηθοποιός ήταν εκθαμβωτική.

Με ένα boho-chic γάμο, η Νίκη Δραγούμη και ο Βασίλης Χαραλάμπους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης χθες, 10 Ιουλίου σε μια ρομαντική τελετή και ένα ξέφρενο πάρτυ.

Η ηθοποιός εντυπωσίασε με το bridal look της όπου πέρα από τη νυφική της δημιουργία που μας θύμιζε vintage, έλαμπε με το μακιγιάζ που δημιούργησε η Στέφανη Παναγή και το hair look που επιμελήθηκε η Μενεξία Αντωνιάδου.

Για το μακιγιάζ υιοθέτησε ένα fresh look σε απαλές γήινες αποχρώσεις με γυαλάδες που ανέδειξαν με τον πιο όμορφο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της... "ήταν ένα φυσικό και λαμπερό makeup σε γήινες αποχρώσεις με τόνους πορτοκαλί και ανοιχτό καφέ, με γυαλάδες και bronze και glossy φυσικό κραγιόν ενώ για το πάρτυ προσθέσαμε ένα πορτοκαλί κραγιόν", μας είπε η makeup artist.

Σε ότι αφορά τα μαλλιά της, είδαμε να αλλάζει δυο look. Στο Μυστήριο εμφανίστηκε με hair style βασισμένο σε boho γραμμές όπως μας δήλωσε η hair stylist, Μενεξία Αντωνιάδου προσθέτοντας ένα υπέροχο headpiece που ταίριαζε απόλυτα με το νυφικό ενώ στο dinner τα άφησε κάτω σε ένα ανέμελο σγουρό με φράντζα στο πλάι.

Tags beauty, hair, bridal beauty look, Ομορφια, μαλλιά, νυφικό μακιγιάζ, νυφικό χτένισμα, νικη δραγουμη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0007 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0239 s // Total time: 0.0247 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X