Χριστιάνα Θεοδώρου: Έξι πράγματα που αποκάλυψε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! 


Χριστιάνα Θεοδώρου: Έξι πράγματα που αποκάλυψε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! 

Η εγκυμονούσα ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.   

Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της διανύει η Χριστιάνα Θεοδώρου, ενάμιση χρόνο μετά τον ερχομό της κόρης της, Χρύσας.

Η εγκυμονούσα ηθοποιός, χθες απάντησε σε ερωτήσεις από τους followers της χρησιμοποιώντας το “Q&A” Sticker του instagram, όπου η πλειονότητά τους αφορούσε την εγκυμοσύνη και το μωράκι που περιμένουν. 

Η Χριστιάνα αποκάλυψε πως η δεύτερή της εγκυμοσύνη είναι δυσκολότερη από την πρώτη, λέγοντας: “Έχω αναγούλες, ναυτίες, εμετούς, ζαλάδες, αποστροφή από το κρέας”, επισημαίνοντας πως τα συμπτώματα αυτά ξεκίνησαν από την έκτη εβδομάδα και μετά. 

Κατόπιν, αποκάλυψε πως η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη, χαρακτηρίζοντάς την “μία μεγάλη έκπληξη. Από αυτές που στην αρχή σε τρομάζουν και μετά σε κάνουν να νιώθεις τόσο ευλογημένος”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού μέχρι στιγμής και θα οργανώσουν gender reveal πάρτι με αγαπημένα τους πρόσωπα προκειμένου να το μάθουν όλοι μαζί. Ως εκ τούτου, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα και το όνομα που θα δώσουν στο μωράκι τους. 

Τέλος η Χριστιάνα Θεοδώρου, επεσήμανε πως δεν θέλει να ανακοινώσει σε ποια εβδομάδα κύησης βρίσκεται καθώς δεν επιθυμεί να μπουν άλλες γυναίκες σε αντίστοιχη κατάσταση σε σύγκριση. 
 

Tags Χριστιάνα Θεοδώρου, διασημοι, εγκυος, εγκυμοσύνη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2128 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4291 s // Total time: 2.6419 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X