Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του “Survivor” [βίντεο]


Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του “Survivor” [βίντεο]

Απόψε ο μεγάλος τελικός!  

Στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor υποδέχθηκε, τη νύχτα της Τρίτης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τόσο όλους τους παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Τον πρώτο λόγο βεβαίως είχαν οι τέσσερις φιναλίστ που ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Οι δύο κυρίες της τετράδας, μάλιστα, έμελλε να δώσουν στο ξεκίνημα της ζωντανής μετάδοσης την δική τους ύστατη μάχη προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν σε μια εκ των δύο το τρίτο «χρυσό» εισιτήριο στη διαδρομή προς τον μεγάλο τελικό του Survivor. Και το τηλεοπτικό κοινό «μίλησε» για μια ακόμα φορά στο Survivor! Σύμφωνα με την απόφαση του , λοιπόν, την οποία και ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, το τρίτο εισιτήριο προς τον μεγάλο τελικό του Survivor πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για να μπει στη νέα μονομαχία με τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη.

Στη συνέχεια της βραδιάς, λοιπόν, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και πάλι προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν την θετική τους ψήφο στους δύο εκείνους παίκτες που θα ήθελαν να δουν μια μέρα αργότερα στον μεγάλο τελικό του Survivor. Κάτι για το οποίο θα ενημέρωνε ο Γιώργος Λιανός τους πάντες στο κλείσιμο της βραδιάς.

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε! Εκείνη κατά την οποία ο παρουσιαστής του Survivor έπρεπε να "δώσει" τα δυο ονόματα που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στον μεγάλο τελικό του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, θα μονομαχήσουν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας για το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


Πηγή: zappit.gr
 

Tags survivor,φιναλιστ,διασημοι,showbiz,gossip,celebrities,ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8333 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3614 s // Total time: 3.1947 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X