Άννα Χατζηγρηγορίου: Ο λόγος που επισκέφθηκε το Παρίσι η σχεδιάστρια! 


Άννα Χατζηγρηγορίου: Ο λόγος που επισκέφθηκε το Παρίσι η σχεδιάστρια! 

Τα όμορφα στιγμιότυπα από τη γαλλική πρωτεύουσα.   

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Άννα Χατζηγρηγορίου βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Παρίσι για τις εκθέσεις υφασμάτων Texworld και Première Vision που υπό κανονικές συνθήκες πραγματοποιούνται δύο φορές τον χρόνο ωστόσο λόγω πανδημίας αναβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Φέτος, πραγματοποιούνται ξανά στο Paris-Nord Villepinte Par des Expositions. Το παρόν τους σε αυτές τις εκθέσεις δίνουν σχεδιαστές από όλο τον κόσμο οι οποίοι επιλέγουν πολυτελή υφάσματα από περισσότερους από 1100 προμηθευτές για τις νέες τους συλλογές για τη σεζόν Autumn/Winter 23-24. Οι φετινές εκθέσεις έχουν ως γνώμονα υφάσματα με οικολογικό πρόσημο αφού η μόδα πλέον είναι στραμμένη προς τη βιωσιμότητα.

Ανάμεσά στους σχεδιαστές που επισκέφθηκαν τις εκθέσεις είναι και η σχεδιάστρια Άννα Χατζηγρηγορίου η οποία τις επισκέπτεται κάθε σεζόν. Η Άννα βρίσκεται πίσω από την επωνυμία Anice που προτείνει περίτεχνες couture βραδινές δημιουργίες αλλά επίσης τις τελευταίες σεζόν έχει λανσάρει και μία σειρά με casual chic pieces. Δείτε στη madamefigaro.cy τα σχετικά στιγμιότυπα.
 

Tags αννα χατζηγρηγορίου, σχεδιαστρια, διασημοι, παρίσι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4258 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3834 s // Total time: 2.8093 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X