Ο διαγωνισμός του Ράδιο Πρώτο ανέδειξε μία μεγάλη τυχερή


Ο διαγωνισμός του Ράδιο Πρώτο ανέδειξε μία μεγάλη τυχερή

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.   

Ένα μοναδικό δώρο αξίας 15.000 ευρώ από την εταιρεία DASH κληρώθηκε στη μεγάλη τυχερή του Ράδιο Πρώτο που προέκυψε από τον διαγωνισμό μέσω της σελίδας Radio Proto Cyprus στο Facebook. Ο τρόπος συμμετοχής ήταν απλός και προέτρεπε τους ακροατές του ραδιοφώνου να ακολουθήσουν ορισμένα βήματα προκειμένου η συμμετοχή τους να θεωρηθεί έγκυρη. 

Ο διαγωνισμός διήρκησε δύο μήνες περίπου, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 25.000 ενώ το κοινό του ραδιοφώνου περίμενε με ανυπομονησία την κλήρωση. Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 το μεγάλο δώρο αξίας 15.000 ευρώ κληρώθηκε κατά τη διάρκεια μιας λιτής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο showroom της Dash, Λ. Αθαλάσσας 55, παρουσία των εκπροσώπων της εταιρείας, των ραδιοφωνικών παραγωγών του Ράδιο Πρώτο, του Δημάρχου Αγλατζιάς και της νομικής συμβούλου που διασφάλισε την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού και την αξιοπιστία της διαδικασίας. Η διαδικασία μεταδόθηκε απευθείας μέσω Facebook Live ενώ η μεγάλη τυχερή είναι η κ. Ρίτα Κυριακίδη. Η ακροάτρια του Ράδιο Πρώτο ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην ενημέρωση που ακολούθησε και είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τη νέα κουζίνα της με την υπογραφή DASH. 

Οι γερμανικές κουζίνες DASH διακρίνονται για την ποιότητα, τον εργονομικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική τους. Στο showroom της DASH, Λ. Αθαλάσσης 55, και στο website www.dashkitchens.com.cy μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων από μοντέρνες, κλασικές και exclusive κουζίνες, φτιαγμένες από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Το έμπειρο προσωπικό της DASH σχεδιάζει την κουζίνα που θέλετε ακριβώς όπως ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι έμπειροι διακοσμητές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να σχεδιάσετε τη κουζίνα που σας ταιριάζει και θα κάνει την κάθε σας μέρα καλύτερη. 

Όσο για τους ακροατές του Ράδιο Πρώτο που δεν φάνηκαν τυχεροί αυτή τη φορά, το ραδιόφωνο έχει εξασφαλίσει συνεχείς διαγωνισμούς με μικρά ή μεγαλύτερα δώρα προκειμένου να ανταποδώσει στο κοινό τη σχέση εμπιστοσύνης που μετρά περισσότερες από τρεις δεκαετίες και το γεγονός ότι βρίσκεται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του.

*Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου απεικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά οι: Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου (Δήμαρχος Αγλαντζιάς),  Κυριάκος Γιάνγκου, Αχιλλέας Γιάνγκου, Άντρη Γιάνγκου, Δέσπποινα Αμερικάνου, Φαίδρα Σαρικάκη, Εύη Γεωργίου και Ζαχαρίας Φιλιππίδης.
 

Tags ράδιο πρώτο, διαγωνισμος, dash


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2823 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5054 s // Total time: 3.7877 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X