Super Κική: "Συγγνώμη που κάνω story από την τουαλέτα" [βίντεο]


Super Κική: "Συγγνώμη που κάνω story από την τουαλέτα" [βίντεο]

\"΄Εχω βαρεθεί να κατουράω\".

Η Super Κική πριν από λίγες ημέρες αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους όταν ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή instagrammer αποκάλυψε μάλιστα πως θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της, καθώς χώρισε από τον σύντροφό της.

Αναλυτικότερα, η Super Κική είχε γράψει στη λεζάντα της δημοσίευσής της: "Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά... πρώτον γιατί μπορώ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαμε… παρόλα αυτά ό,τι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου".

Διαβάστε ακόμα: Super Κική: Αποκάλυψε με το υπερηχογράφημα της πως θα γίνει μόνη μαμά! Τα έχωσε στο σύντροφο της

Η Super Κική συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετές στιγμές της νέας της καθημερινότητας. Σε ένα από τα τελευταία της stories στο Instagram η ίδια ακούγεται να αναφέρει: "Συγγνώμη που κάνω story από την τουαλέτα. Δεν έχω ξανακάνει, αλλά έχω βαρεθεί να κατουράω. Δεν κάνω άλλη δουλειά. Όλη μέρα είμαι στην τουαλέτα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Έτσι είναι η εγκυμοσύνη; Εν τω μεταξύ το βυζί μου να ξέρετε δεν είναι δικό μου, είναι τρία κεφάλια ανθρωπινά στο κάθε μέρος και δε ξέρω τι να κάνω". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

*πηγή:fthisgr

 

Tags super kiki,διασημοι,story,εγκυμοσύνη,gossip,showbiz,celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4842 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2794 s // Total time: 3.7636 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X