Νάταλι Κάτερ: Η γνωριμία του Στέφανου Μιχαήλ με την κόρη της και το πρώτο δώρο που της χάρισε και τη συγκίνησε


Νάταλι Κάτερ: Η γνωριμία του Στέφανου Μιχαήλ με την κόρη της και το πρώτο δώρο που της χάρισε και τη συγκίνησε

“Υπάρχει στα σχέδια μας ο γάμος. Το έχουμε συζητήσει”  

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” και στην Άννα Κριθ παραχώρησε η Νάταλι Κάτερ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Στέφανο Μιχαήλ, αποκαλύπτοντας πως έγινε η γνωριμία της κόρης της με τον σύντροφό της, καθώς επίσης και το πρώτο δώρο που της έκανε εκείνος και υπήρχε συναισθηματική αξία. 

“Με τον Στέφανο ήμουνα αρκετό καιρό πριν γνωρίσει το παιδί μου. Και το ότι το πήγαμε αργά και σταθερά, μας βγήκε και σε καλό όσον αφορά στο παιδί. Ο Στέφανος είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, πολύ υπομονετικός, πιστεύω δεν θα υπήρχε ποτέ αυτό το σενάριο (σ.σ. να μην τον εγκρίνει η κόρη της). Για την Αριάνα ήταν πρωτόγνωρο, ήμασταν πάντα εγώ και η Αριάνα μαζί. Δεν είχε γνωρίσει κάποιον άλλο στη ζωή μου. Εννοείται την προετοίμασα. Αλλά αυτό ήρθε πολύ αργά”, εξομολογήθηκε. 

Κατόπιν αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, της είχε χαρίσει ένα πολύ σπάνιο λουλούδι και για εκείνην έχει μεγάλη συναισθηματική αξία η κίνησή του αυτή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχουν συζητήσει για γάμο. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Νάταλι Κάτερ, Στέφανος Μιχαήλ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1557 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3139 s // Total time: 2.4696 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X