Όλες οι λεπτομέρειες για το διαζύγιο Μπρούνο Τσιρίλο – Έλενας Ασημακοπούλου 


Όλες οι λεπτομέρειες για το διαζύγιο Μπρούνο Τσιρίλο – Έλενας Ασημακοπούλου 

Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού;  

Τίτλους τέλους αποφάσισαν να ρίξουν ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου έπειτα από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, της κόρης τους, Έλενας.

Μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε αποκαλύψεις για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού της ελληνικής showbiz. 

Είναι μια πληροφορία που τη γνωρίζαμε εδώ και μήνες. Αλλά επειδή η φιλία, η αγάπη και ο σεβασμός είναι πάνω από τη δουλειά και επειδή η Έλενα Ασημακοπούλου μας είχε ζητήσει μέχρι να δημοσιοποιηθεί από δική της επιλογή, να μην το επικοινωνήσουμε. Φυσικά και το κάναμε. Χθες παραδέχθηκε ότι έχει χωρίσει. Μπορεί αυτό να το μάθαμε χθες, συμβαίνει όμως εδώ και αρκετούς μήνες. Έχει ήδη βγει το διαζύγιο και την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία. Εκεί θα μένει και θα πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους. Και μάλιστα η Έλενα ήθελε να βγει τώρα η είδηση που έχει τελειώσει η σχολική χρονιά, ώστε η κόρη της να μην μπει στη διαδικασία να απαντά σε ερωτήσεις. Από τον Οκτώβρη έχουν χωρίσει και πια υπάρχει και το διαζύγιο”, είπε η παρουσιάστρια. 
 

Tags Έλενα Ασημακοπούλου, διασημοι, Μπρούνο Τσιρίλο, showbiz, gossip, celebrities, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5816 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4291 s // Total time: 3.0107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X