Τρόποι για να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή την ημέρα του γάμου σου!


Τρόποι για να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή την ημέρα του γάμου σου!

3 tips για να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.   

Η ημέρα του γάμου σου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ημέρες και στιγμές στη ζωή σου. Γι’ αυτό είναι αναγκαίο να φροντίσεις να κάνεις αυτή την ημέρα όσο πιο λαμπερή και μοναδική γίνεται. Ξεκινώντας από εσένα φυσικά! Υπάρχουν πολλοί τρόποι έτσι ώστε να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Αρχικά, είναι σημαντικό να δώσεις μεγάλη έμφαση στην περιποίηση σου. Ιδανικά, ένα χρόνο πριν από τον γάμο μελέτησε και δες τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου. Σαφώς, αυτή η ρουτίνα δεν πρέπει να γίνεται μόνο κατά την προετοιμασία σου για το γάμο αλλά για πάντα, αφού μια λαμπερή καθαρή  επιδερμίδα, μας προσδίδει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κατά την προετοιμασία σου για το γάμο θα μπορούσες να αρχίσεις με ένα καθαρισμό προσώπου και έπειτα ανάλογα με τις ανάγκες σου να επιλέξεις τις κατάλληλες θεραπείες.

Κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει και θα σε χαλαρώσει είναι το μασάζ. Η διαδικασία προετοιμασίας ενός γάμου είναι σαφώς αγχωτική έτσι τι καλύτερο να αποβάλεις όλο αυτό το άγχος με ένα μασάζ; Τι καλύτερο να απολαύσεις ένα μασάζ με τις φίλες σου. Έτσι, όταν νιώσεις το άγχος να σε καταβάλει επισκέψου ένα spa και θα δεις πόσο όμορφα θα νιώθεις μετά.

Σαφώς, ένα κύριο μέρος είναι η ξεκούραση. Έτσι, κατά την προετοιμασία βεβαιώσου πως βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και κάνεις πράγματα τα οποία σου προσφέρουν ευχαρίστηση και ξεκούραση. Κοιμήσου, βγες για ψώνια χαλάρωσε με τις φίλες σου και πάνω από όλα απόλαυσε την τόσο όμορφη διαδικασία!

Από την Πόλυ Στυλιανού 

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags Γαμος, Ομορφια, περιποίηση, Νυφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4473 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2742 s // Total time: 2.7215 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X