Επιλέξαμε 3 summer trends από τη συλλογή CK Jeans που θα φορεθούν πολύ


Επιλέξαμε 3 summer trends από τη συλλογή CK Jeans που θα φορεθούν πολύ

Και θα θέλεις να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου. 

Αν ήταν να ρωτήσουμε 100 κοπέλες, πoιο είναι το αγαπημένο τους ρούχο, ανεξαρτήτως σεζόν, το τζιν θα ήταν σίγουρα η δημοφιλέστερη απάντηση! Ένα ρούχο διαχρονικό, άνετo, που μπορεί να γίνει η πιο εύκολη λύση, όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, αλλά ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς μαζί του. 

Φέτος έχουμε παρατηρήσει την ενδυματολογική «αναγέννηση» του τζιν, που καταγράφεται μέσα από τζιν φορέματα, παπούτσια, τοπ και όχι μόνο. Και φυσικά, αυτή η «αναγέννηση» εμφανίζεται έντονα και τους καλοκαιρινούς μήνες, με τα αγαπημένα brand, όπως η Calvin Klein μέσω των CK Jeans, να πρωτοστατούν, καθορίζοντας τις τάσεις που κάθε κοπέλα πρέπει να γνωρίζει. Ας μην ξεχνάμε πως το τζιν υπάρχει πάντα κάπου στο προσκήνιο - στις βραδινές εξόδους, σε κάποια εξόρμηση και σίγουρα ως εναλλακτική στη βαλίτσα των διακοπών μας.

Ποιες είναι όμως οι τρεις summer τάσεις που εντοπίζουμε στη συλλογή CK Jeans και που θα φορεθούν πολύ;

1.To κλασικό loose μαύρο τζιν παραμένει η Νο1 τάση της σεζόν και το φοράμε με πολλά διαφορετικά μπλουζάκια. Μπορούμε να το ταιριάξουμε με tank tops, muscle t-shirts, oversized t-shirts, off- the- shoulder tops και ό,τι άλλο θέλουμε. Και μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα αναβίωσης των τάσεων (Y2K trend) τα χαμηλόμεσα τζιν, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες τάσεις που προτείνει η μόδα του 2022. 

2.Βάζουμε στην άκρη τα τζιν σορτς και υποδεχόμαστε στις εμφανίσεις μας τις τζιν βερμούδες!  Το μήκος της βερμούδας την καθιστά ιδανική επιλογή και για το γραφείο και για τα καλοκαιρινά street style, γι’ αυτό και το συγκεκριμένο item φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Αποπνέοντας μια cool διάθεση, θα δημιουργήσετε τα πιο ωραία σύνολα με αυτές.

3.Από τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, είναι η τζιν φούστα. Φέτος, κυριαρχούν τα πιο κλασικά σχέδια, όπως οι μάξι denim φούστες, ωστόσο, τις βλέπουμε να κάνουν την εμφάνισή τους και με patchwork αλλά και σε ασύμμετρα μήκη.

Αυτό που χαρακτηρίζει έντονα τη Calvin Klein και τα CK Jeans είναι το γεγονός ότι αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας και της θηλυκότητα που δεν περιορίζεται με όρια και δεν βασίζεται σε «κανόνες». Μας υπενθυμίζουν σε κάθε συλλογή τους πως η ομορφιά εντοπίζεται παντού και σε κάθε γυναίκα, ενώ παράλληλα «κρύβεται» στην απλότητα και στις στιγμές που αισθάνεται περισσότερο άνετη με τον εαυτό της. 

Info: Η συλλογή Calvin Klein Jeans Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags Calvin Klein, fashion, μόδα, Trends, τασεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4788 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3358 s // Total time: 2.8146 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X